"Ako Ronaldo prihvati, dogovor će brzo pasti!"

Portugalac na stolu ima nevjerovatnu ponudu

"Ako Ronaldo prihvati, dogovor će brzo pasti!"

Samir Mlaćo
Nakon što je prije par dana potvrđeno da zvanično napušta Manchester United, Cristiano Ronaldo se povezuje sa velikim brojem klubova.

Postoji mogućnost da se do kraja sezone vrati u Real Madrid, ali i ostanak na Otoku, međutim mnogi su mišljenja da će sjajni Portugalac napraviti još jedan bogati ugovor na nekoj od egzotičnih destinacija.

Tako je CBS Sports objavio da je Al Nassr iz Saudijske Arabije ponudio Ronaldu 216 miliona eura za tri godine vjernosti.

Al Nassr je i ranije pokušavao napravit čudo i dovesti Ronalda, a sada pokazuju interes jači nego ikada.

"Čeka se Ronaldova odluka. Prihvati li ponudu, brzo će pasti dogovor“, piše CBS.

Al Nassr je devet puta bio prvak Saudijske Arabije, a svjesni su da bi dolazak Ronalda značio sjajan marketinški potez, te promijenio sliku o nogometu u toj zemlji.

Oglasi

Ronaldo je trenutno sa Portugalom na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Sinoć je odlučio počastiti saigrače večerom, a imao je mnogo razloga za to.

Na ovaj način je Ronaldo želio da obilježi rekord jer je postao prvi igrač koji je dao najmanje gol na pet svjetskih prvenstava. Uostalom, druženje je bilo kao neka vrsta teambuildinga, mada nisu svi bili tu.

Kako je objavljeno u britanskoj štampi, trojica od 25 Ronaldovih saigrača se nisu pojavila. To su Jose Sa, Bernardo Silva i Joao Cancelo. Na katarskoj turneji su u pratnji porodice, a vrijeme su radije proveli sa svojim najdražima nego uz večeru koju je priredio Ronaldo. Poznavajući Ronalda, neće im lako zaboraviti to, bez obzira na sve.

Ronaldo je imao buran period iza sebe. Aktuelna sezona bila mu je katastrofalna u Manchester Unitedu, a nakon što je dao eksplozivni intervju Piersu Morganu, u kojem je blatio klub i njegove bivše i sadašnje menadžere i igrače, klub mu je raskinuo ugovor.

Oglasi

Ipak, mnogi njegovi saigrači su stali uz njega u Portugalu i žele da on bude fokusiran samo na Svjetsko prvenstvo u Kataru.

"Ronaldo je najbolji kada je najteže. Svi će upoznati tu njegovu energiju i snagu na ovom prvenstvu", rekao je Bruno fernandes i dodao:

"Idemo dalje, vjerujemo u naš tim."

Potražite više informacija na temu Premier league:

 Ronaldo je sa Portugalcima osvojio evropsku titulu, a ako bi dodao svjetsku titulu to bi bilo nevjerovanto dostignuće u historiji.

 U drugom kolu grupe H Portugalce očekuje derbi sa Urugvajem koji je u prvom kolu remizirao sa Južnom Korejom rezultatom 0:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi