Otkrio svoju stranu priče

Oglasio se vrač za kojeg tvrde da mu je Pogba platio da baci kletvu na Mbappea

Endin Čaušević

Paul Pogba prije tri mjeseca našao se u centru skandala kada je njegov brat Mathias počeo objavljivati o njemu loše stvari, a čak ga je optužio da je platio vraču da baci kletvu na Kyliana Mbappea kako bi se on povrijedio. Nakon svega oglasio se i vrač koji se našao u centru tog skandala.

Mathias Pogba je šokirao sve tvrdnjama o svom bratu i poručio je da mu on duguje ogroman novac koji je pokušao iznuditi uz pomoć ljudi iz kriminalnog miljea, a na kraju ih je Pau prijavio policiji.

Sve to dešavalo se krajem avgusta kada je Pogba zadobio tešku povredu koljena i već je bio emotivno "uništen" jer je bio svjestan da nema ništa od njegovog nastupa na Svjetskom prvenstvu.

Brat Mathias je sve iznenadio tvrdnjama na račun Paula Pogbe, a posebno su svi bili u šoku kada je izjavio da se veznjak Juventusa služio navodno i vještičarstvom kako bi naudio svojim saigračima u reprezentaciji.

On je tvrdio da je Pogba plaćao vrača da baca kletvu na Mbappea kako bi se on povrijedio, ali je na kraju Paul sve to demantovao i poručio da su to izmišljotine.

Nakon svega oglasio se i čovjek za kojeg tvrde da je vrač po imenu Birame D. i on je odlučio da konačno riješi misteriju oko svega toga i otkrio je svoju stranu priče.

Birame je poručio da je sve to izmišljotina i da od Pogbe on nikada nije imao takav zahtjev.

"Ta priča je izmišljotina i plod mašte Pogbinog brata. Paul od mene nikada nije tražio da bacim čini na Kyliana Mbappea niti na bilo koga drugog. Jedini put kada smo razgovarali o Kylianu bilo je preko telefona tokom Mundijala 2018. godine", rekao je Birame i dodao.

"Nakon pobjede protiv Argentine tada rekao sam Paulu da je nevjerovatno koliko je Kylian brz, a on mi je odgovorio: 'Kylian ima dar od Boga i kada on igra sve to djeluje tako jednostavno. Dosta nam pomaže'. To je bilo sve".

Paul Pogba je nakon svih tih tvrdnji njegovog brata priznao da je u kontaktu s ovim vračom, ali da njegove usluge koristi samo kako bi sebe zaštitio od povreda, ali očito da mu to nije baš pomoglo.

Birame je 39-godišnjak koji je živi u bogatom naselju u Parizu i zarađuje ogroman novac od ovog "posla".

Poručio je da je ovo posljednji put da je u javnosti govorio o onome čime se bavi, ali i o slučaju Pogbe i Mbappea, te da je to uradio samo kako bi javnost prestala da iznosi lažne informacije i kako bi rekao pravu istinu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.