Kod hodže po zapis: Paul Pogba priznao sta je radio
Foto - Twitter

Imao je razloge

Kod hodže po zapis: Paul Pogba priznao sta je radio

M. Šljivak

Paul Pogba našao se prethodnih dana u centru pažnje svjetske javnosti.

Od njega je, prema navodima francuskih medija, brat Mathias pokušao iznuditi 13 miliona eura i to uz pomoć 'prijatelja' iz kriminalnog miljea.

Paul Pogba je sve prijavio policiji. Čak je navodno bio i pokušaj kidnapovanja, a Mathias je potom odlučio krenuti na brata iznoseći brojne optužbe na njegov račun.

Objavio je 32-godišnjak kako će raskrinkati ko je Paul zaista i da nakon toga neće ništa biti isto.

"Kada se cijela priča otkrije i izađe u javnost ljudi će vidjeti da nema veće kukavice, izdajnika i licemjera na ovoj planeti od tebe".

Oglasi

Također, Mathias je optužio da je koristio usluge muslimanskih vračeva kako bi bacio sihire i na taj način naudio Kylianu Mbappeu.

Paul je istražiocima potvrdio da je zaista koristio takve usluge, ali da Mbappe nema nikakve veze s tim, jer je zapise radio za sebe kako bi ga povrede zaobišle.

Međutim, odlazak hodžama nije mu se isplatio. Pogba se povrijedio odmah po dolasku u Juventus i zapisi nisu bili djelotvornu.

Ipak, ovakvi skandali i žestoke optužbe bez obzira na to koliko bili bizarni, mogli bi Pogbu ostaviti bez mjesta na Svjetskom prvenstvu.

Selektor Didier Deschamps sigurno neće biti sretan zbog priča koje kruže i vidjet ćemo šta će na kraju odlučiti.

Top Komentari

makelele
Za sihre se ide pod mač bato. Zamisli ides pored Boga hodzi se molit da te zastiti od neceg. Pa uci sam, stoko bezobrazna. Nije Bog debil, takve stvari ne prolaze. Ne razumijem ljude koji misle da kad plate hodzi za slicne stvari, da to broji kod boga. Bog ti dadne pamet, zdravlje i ti tolika ljencuga da moras ici platiti nekom da se moli za tebe haha
2 0
C.Banks
Izgleda da je Pogba vjernik na baterije haha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi