Mbappe se zasitio transrodne manekenke: Francuz ima novu djevojku, odgajat će joj djecu

Francuz ima novu partnericu

Mbappe se zasitio transrodne manekenke: Francuz ima novu djevojku, odgajat će joj djecu

Admin Čaušević

Izgleda da je Kylian Mbappe pronašao novu trenutnu ljubav, ali će se morati suočiti sa novim izazovom, odnosno kako to izgleda odgajati djecu. Nešto što nije bio slučaj u njegovim ranijim vezama.

Ako je vjerovati nekim špekulacijama Mbappe više nije u vezi sa transrodnom manekenkom Ines Rua koja je inače devet godina starija od ovog 23-godišnjaka.

Francuz je prije toga bio u vezi sa glumicom Emmom Smitth poslije čega je ljeto proveo sa Ruom koja sa 16 godina promijenila spol te je u tinejdžerskoj dobi od dječaka postala djevojčica.

Ipak, veza sa prvom transrodnom manekenkom koja se 2017. godine fotografisala za Playboy i nije predugo potrajala te zvijezda PSG-a sada ljubi drugu.

Navodno je Mbappe u vezi sa Rose Bertram, 28-godišnjkom belgijskom manekenkom koja je od prije nekoliko mjeseci prekinulo sa Gregoryjem van der Wielom.

Oglasi

Bertram i bivši fudbaler PSG-a su zajedno bili osam godina, dobili su i dvije djevojčice, ali psihički problemi s kojim se suočio nekada odlični defanzivac su učinili da ovaj par raskine.

"Pokušavala sam mu pomoći, ali se nije bilo lako nositi s tim. Srce mi se lomi što se on osjeća tako, ali mu ne mogu pomoći", rekla je Rose poslije prekida.

Ona se manekenstvom bavi još od 13 godine. Od tada je bila promoter nekih od najpoznatijih modnih brendova, a čini se da njena veza sa Mbappem polako, ali sigurno napreduje.

Sasvim očekivano Kylian i Rose su potpuno diskretni i nastoje da sve drže u tajnosti, međutim pitanje je dana kada će ih paparazzi uhvatiti zajedno.

Inače, u prošlosti je Mbappe bio u vezi i sa Alicom Aylies pa se može reći da je sklon brzim promjenama veza i da mu nije previše stalo do vezivanja.

Top Komentari

RuthlessDyni
Znači sad će ona imati još jedno dijete.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi