Klub više neće trpiti njegovo ponašanje

Bahati fudbaler izašao iz zatvora: Počeo je trenirati, ali svaki naredni kiks će ga skupo koštati

H. Zilić

Velika fudbalska nada Juventusa Mohamed Ihattaren više puta je dolazio u centar pažnje zbog svog ponašanja van terena, nego li zbog partija na samom terenu.

Novi incident je režirao sredinom februara.

Ihattaren je uhapšen zbog napada na svoju djevojku, a prethodno je također bio i velikim problemima zbog kriminalnih prijetnji i određenih dugovanja.

Posljednji Incident nije povezan s njegovim prethodnim uhićenjem zbog prijetnji. Trenutno je bez kluba nakon što se razišao s Ajaxom, iako je ugovorom i dalje vezan za Juventus.

Međutim, Juventus je čini se spreman dati još jednu i kako stvari stoje posljednju šansu ovom bahatom fudbaleru.

Italijanski mediji prenose vijest da je Ihattaren pušten iz prtivora nakon višednevnih saslušanja i ponovo se pridružio treninzima Juventusa.

Ihattaren je izgleda odlučio okrenuti list. Na svom Instagramu postavio je video sa treninga i Juventusovog stadiona.

Vidjet ćemo da li je to trenutak koji će zamazati oči javnosti. Ne bi bilo prvi put da se smiri pa da ponovo bude u problemima i u svađi sa zakonom.

Juventus mu sigurno neće oprostiti naredni i minimalni kiks tako da će njegovo ponašanje biti pod velikom lupom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ihattaren je u Juventus došao 2019. godine iz PSV-a kao jedan od najvećih talenata nizozemskog fudbala. Nakon toga igrao je na posudbama u Sampdoriji i Ajaxu, da bi se ponovo vratio u torinski klub.

Skupio je 30 nastupa za omladinske selekcije Nizozemske i postigao sedam golova. To su bili nastupi od U15 do U19 selekcija. Još uvijek interesantno nema nastup za U21 reprezentaciju Lala.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.