Trener Juventusa 'poludio' zbog pitanja novinara: "Ne mogu više slušati ta sr*nja"

Stara dama i sinoć razočarala

Trener Juventusa 'poludio' zbog pitanja novinara: "Ne mogu više slušati ta sr*nja"

S. Mlaćo

Teški dani za Juventus se nastavljaju. Klub iz Torina sinoć je 'samo' remizirao protiv Nanntesa u okviru Evropa lige, iako je imao sve u svojim rukama.

Vodila je Stara dama 1:0, no zadovoljila se time i stigla je kazna. Jasno je bilo da će se trener Massimiliano Allegri naći na meti novinara, što se i desilo.

Allegri je očekivano bio nervozan i zanimljiv dvoboj je bio neizbježan.

Naravno da ja ne želim Juventus koji pobjeđuje 1:0. Ne mogu više slušati ta sr*nja koja govorite. Tako ste me razbjesnili tom laži...Nisam htio ubiti utakmicu kod našeg minimalnog vodstva, nikada to ne radim. Međutim, laž da je to moj stil od stalnog ponavljanja postane istina, a to više ne mogu slušati“, rekao je Allegri.

Remijem je Juventus sebi zadao probleme i sigurno će i revanš meč biti veoma uzbudljiv.

Allegri je sinoć bio veoma nervozan i tokom meča.

Oglasi

Stara dama je pritiskala Nantes. Tražio se drugi gol i zatim je u 95. minuti došlo do nevjerovatne scene u kaznenom prostoru Nantesa.

Igrač gostiju Centonze rukom skida loptu koja je išla prema mreži nakon šuta glavom Bremera. Sudija iz VAR sobe Tiago Martins pozvao je kolegu Pinheiru da pogleda snimak jer je smatrao da postoje elementi za penal.

Otišao je Portugalac pogledati snimak. Apsolutno su svi očekivali da će ovo biti penal, a zatim se desio nevjerovatan šok i za mnoge prava pljačka Juventusa.

Pinheiro je smatrao da je Bremer napravio prekršaj u napadu. To je na kraju i dosudio i ostavio je sve navijače i igrače torinskog giganta u nevjerici.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Trener Stare dame Massimiliano Allegri posebno je bio ljut. On je, nakon što je vidio šta je portugalski sudija pokazao, otišao prema svlačionicama.

Ubrzo se ipak vratio. Odgledao je s klupe meč do kraja, ali je na kraju kiselim osmijehom čestitao kolegi s druge strane na dobro odrađenom poslu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi