Bilo je "vatre" nakon utakmice protiv Reala

Bez dlake na jeziku: Legendarni fudbaler nije štedio zvijezdu Liverpoola

Haris Zilić

Igrači Liverpoola su odmah nakon utakmice protiv Reala bili na udaru navijača, ali i legendi kluba. Poraz od 2:5 na Anfieldu sigurno je sve zabolio kome je Liverpool u srcu.

Dlake na jeziku nije imao ni bivši igrač Redsa i jedna od legendi kluba Jamie Carragher.

Bivši defanzivac Liverpoola danas radi kao stručni komentator na CBS Sportu, a nakon utakmice bio je oštar prema Virgilu Van Dijku.

Istina, Van Dijk je imao nekoliko loših reakcija, a Carragher je odmah reagovao po završetku "noćne more" na terenu.

"Prije četiri mjeseca Van Dijk je govorio da se ne može još vratiti u pravu formu", rekao je Carragher pa nastavio:

"To je bilo, ponavljam, prije čtiri mjeseca. On je opet igrao, odigrao je kako je odigrao. Mislim da bih ja u ovom trenutku mogao igrati umjesto njega."

Carragrher očigledno nije štedio jednog od najskupljih fudbalera Liverpoola posljednjih sezona.

Van Dijk je bio lider prethodnih sezona, a nakon njegove povrede čini se da je i Liverpool bio uzdrman.

Bez pravog Van Dijka nema ni čvrstine u igri Liverpoola to se vidjelo večeras.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Prethodne analize mnogih stručnjaka da je igra Liverpoola dosta ovisna o formi i partijama Van Dijka čini se da dolazi na vidjelo.

Sezona je za Redse gotova ako ne naprave čudo u Madridu. U prvenstvu imaju šanse da se dokopaju Lige prvaka, ali i tu moraju vezati nekoliko trijumfa u nizu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.