Kada su u Liverpoolu pomislili da ne može gore, Real je nakon utakmice zadao najbolniji udarac
FOTO: EPA

Teška i surova noć na Anfieldu

Kada su u Liverpoolu pomislili da ne može gore, Real je nakon utakmice zadao najbolniji udarac

Haris Zilić

Teška noć za navijače Liverpoola. Njihov tim poražen je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka od Real Madrida. Jednostavno, Real im ne leži i to je još jednom dokazano.

Kraljevi su na Anfieldu zabili pet golova i slavili sa 2:5.

Real je zabio pet golova u nizu što nijedna ekipa nije uspjela na Anfiledu kroz historiju kada su u pitanju evropska takmičenja.

Noć koja će sigurno dugo da se prepričava, ali i utakmica nakon koje su navijači Reala znali da proslave veliki rezultat. Sigurno da je to zabolilo navijače Liverpola. Veliko slavlje protivnika u njihovom dvorištu, nakon veličanstvene pobjede.

Dok je na Anfieldu bio totalni muk jedna grupa navijača koja je stigla iz Madrida zajedno sa igračima je pjevala slavljeničke pjesme.

Navijači Liverpoola su napuštali Anfield, nakon samo 15 minuta bio je skoro prazan, ali to nije spriječilo goste da slave.

Oglasi

Vjerovatno su u Liverpoolu očekivali da će večeras oni biti ti koji će pjevati, pogotovo nakon ranog vodstva od 2:0, ali na kraju totalni košmar za Redse.

Real sada ima ogromnu prednost pred revanš na Santiago Bernabeu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Pokazao je Liveprool i ranije da zna napraviti čuda u Ligi prvaka, ali pitanje je da li u ovakvoj formi i atmosferi mogu bilo šta uraditi u Madridu.

Očajna sezona za izabranike Jurgena Kloppa, večeras je stavljen najteži mogući pečat.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi