Camavinga je pogodio prečku

Kao da Real juri rezultat: Prvo je Alisson nevjerovatnom odbranom spasio Redse, a onda muk

Eldar Ganibegović

Liverpool u Madridu juri zaostatak od tri gola protiv Real Madrida, no na terenu više izgleda kao da je obrnuto. Alisson je za sada junak gostiju.

U prvoj utakmici Liverpoola i Real Madrida na Anfieldu bilo je 2:5, a u revanšu koji je u toku izgleda kao da Real Madrid juri rezultat.

Madriđani su dosta aktivniji u napadu, te su do sada imali neke sjajne šanse za postizanje pogotka. Ipak, rezultat je još uvijek 0:0.

Igrala se 14. minuta kada veliku šansu nije iskoristio Vinicius Junior. Iz peterca je šutirao, ali Alisson spašava rukometnom odbranom.

Šest minuta kasnije Camavinga je primio jednu loptu van kaznenog prostora gostiju i odlučio se na udarac.

Uslijedio je muk na Bernabeuu, sjajan šut je to bio, ali Alisson je zakačio loptu vrhovima prstiju i skrenuo je do prečke.

Dvije minute poslije toga ponovo je Real Madrid bio blizu postizanja pogotka, ali je šut Luke Modrića otišao tik iznad prečke gostiju. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Eder Militao, Nacho, Kroos, Benzema, Modrić, Camavinga, Valverde, Vinicius Junior, Rudiger. 

Liverpool: Alisson, Van Dijk, Fabinho, Milner, Konate, Salah, Gakpo, Diogo Jota, Robertson, Nunez, Alexander-Arnold. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.