Sapunica kojoj nema kraja

Icardi se pojavio u argentinskom MasterChefu, ali ono što je uradio Wandi je sve ostavilo bez teksta

Endin Čaušević

Prije nekoliko mjeseci činilo se da su Mauro Icardi i Wanda Nara stavili tačku na svoj brak i rastali se za sva vremena, ali argentinski napadač sve je iznenadio pojavom u tamošnjem MasterChefu kojeg Wanda inače vodi, te niko nije očekivao šta će njih dvoje uraditi pred kamerama.

Wanda i Icardi zajedno su već preko deset godina, a dobro je poznato da je njihova veza počela dok je ona bila još u braku s Maxijom Lopezom s kojim je Icardi tada bio saigrač i veoma dobar prijatelj.

Iako se činilo da imaju savršen brak prošle godine sve je počelo da se raspada. Wanda je objavila da ju Icardi vara i da je pronašla poruke drugih žena u njegovom mobitelo i činilo se da je među njima kraj.

No, nakon toga Wanda i Icardi su se nekoliko puta mirili i svađali, a sve je kulminiralo krajem prošle godine kada se ona pojavila u spotu jednog argentinskog repera koji joj je na kraju izjavio ljubav.

Objavljen je i video kako se oni zabavljaju u noćnom klubu gdje je palo i nekoliko poljubaca, ali Wanda je uskoro i na to stavila tačku. Činilo se da joj Mauro preko toga neće sigurno preći, ali sapunica njihove veze se očito nastavlja.

Naime, Icardi je iskoristio reprezentativnu pauzu nedavno kako bi se vratio u Argentinu i posjetio svoju djecu koja sada žive s Wandom u Buenos Airesu gdje ona radi.

Wanda vodi tamošnji MasterChef, a upravo je u jednoj od epizoda gost iznenađenja bio Icardi.

Ova epizoda je tek emitovana zbog čega su Icardi i Wanda ponovo u centru pažnje. Očito je da su oni uspjeli koliko-toliko da riješe svoje probleme i da su ponovo zajedno, a detalj iz ove emisije je to potvrdio.

Kada je Icardi napuštao studio pozdravio se s žirijem i kandidatima, a zatim je prišao i poljubio Wandu što je sve iznenadilo. No, taj potez pred kamerama potvrdio je da su oni ponovo zajedno što se nakon svih nedavnih skandala nije očekivalo.

Wanda je nakon svega i zaplakala, ali od sreće jer je i sama bila iznenađena takvim potezom Maura.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.