Šokantna reakcija Wande nakon snimka Maura Icardija s tri žene
Noćni život Maura Icardija u Istanbulu veoma je aktivan (Foto: Screenshot)

Neočekivano

Šokantna reakcija Wande nakon snimka Maura Icardija s tri žene

M. Šljivak

Mauro Icardi ponovo je došao u centar pažnje zbog drugih žena. Turski mediji objavili su fotografije iz noćnog kluba u Istanbulu u kojem je argentinski napadač bio u društvu još tri žene. Za njegovu suprugu Wandu nije ništa sporno i tvrdi da su to sve supruge drugih fudbalera.

Mauro Icardi je odavno tema brojnih medija zbog zaista burnog privatnog života kojeg je imao s manekenkom Wandom Narom.

Godinama je veza ovog para u centru pažnje. U protekle dvije godine posebno jer se govorilo o brojnim prevarama i razvodu, ali to se na kraju nije desilo.

Par ne provodi previše vremena skupa. Mauro je u Istanbulu gdje igra za Galatasaray i često je bez supruge viđen u noćnim izlascima.

Djevojke s kojima je u noćnom provodu viđen Mauro Icardi

Nedavno je 30-godišnji napadač ulovljen u noćnom klubu i to u VIP sobi s tri djevojke. Za Wandu to nije problem i tvrdi da su joj sve cure poznate i da sto supruge drugih fudbalera.

"Sve su to žene fudbalera. Sve ih poznajem. Ne znam šta pokušavate napraviti tim pitanjem?", ističe Wanda i dodaje:

Oglasi

"Ja sam tradicionalna žena, Mauro je čovjek mog života i moja porodica", rekla je Wanda i otišla je svojim putem.

Wanda je nedavno oprostila sve svom šest godina mlađem suprugu. On se često povezivao s drugim ženama, no ona je dovoljno zaljubljena da mu sve oprašta.

"Icardi je moj muž i zajedno smo. Tako će biti do kraja života. On se zaljubio u normalnu curu, onu koja nosi pidžame, priprema paste s parmezanom i maslacem", govori ona i o prevarama iz prošlosti je rekla:

"Ne znam šta se dogodilo. Duga je to priča, ali je i nebitna. Objavila sam neke stvari na društvenim mrežama, no na to sam sve navikla. Icardi je mladi i zgodan i normalno je da ga žene žele", poruka je Wande.

Očigledno je 36-godišnja Argentinka sita svih priča u medijima. Ona želi zaštiti svoj brak i čini sve da to napravi.

Oglasi