Javila se "prava": Wanda Nara poslala otrovnu strijelicu ka Shakiri

Nakon što se pomirila sa Icardijem

Javila se "prava": Wanda Nara poslala otrovnu strijelicu ka Shakiri

A. Čaušević

Nakon niza uspona i padova u vezi, Argentinci Wanda Nara i Mauro Icardi dali su sebi novu priliku nakon što su mjesecima najaljivali da će potpisati milionski razvod. 

Manekenka i fudbaler više ne kriju da su se pomirili što potvrđuju i razne zajedničke fotografije na njihovim profilima na Instagramu.

Čini se da su oboje prebrodili tešku fazu. Stvari idu tako dobro da bi Wanda Nara htjela imati još jedno dijete s igračem Galatasaraya. Podsjetimo, oni su roditelji dviju kćeri.

Unatoč sjajnom trenutku koji proživljavaju, pažnju su izazvale manekenkine izjave za argentinske novine Clarin u kojima je ponovno govorila o navodnoj Icardijevoj nevjeri s glumicom Chinom Suarez.

Wanda Nara je praktično "pričala" sa Shakirom, nakon što su je usporedili s njom te je kolumbijskoj pjevačici poslala otrovnu strijelicu nakon njenog raskida sa Gerardom Piqueom kazavši da je od svega zaradila odličan novac.

U početku su argentinsku manekenku uporedilisa Shakirom: "Kažu da si bila bolja od Shakire u aferi nevjera", rekao je novinar Clavina u nedavnom intervjuu.

Oglasi

"Ali Shakira je imala četiri hita, jedan za drugim... Volim ih. Slušam ih i plešem uz njih" odgovorila je odmah.

"Ne znam kako mi je bilo. Niko nije spašen od nevjerstva. U nekom trenutku u životu ćete to vježbati ili ćete patiti. Ne znam što je bolje ili što je gore." dodala je, kao da se obraća Shakiri.

"Danas je ta tema vrlo uravnotežena: nevjerni muškarci i žene. Prije je to više bila stvar tipova", dodala je ona.

Zatim je Wanda Nara uvjerila da svoju vezu živi na drugačiji način: "Nevjera je vrlo stara. Danas nove generacije žive ljubav na drugačiji način i uče nas mnogočemu. Slobodniji su i opušteniji".

Podsjećanja radi, Wanda je bila u braku sa Maxijem Lopezom kada ga je varala sa Icardijem. Na kraju se razvela te se odlučila za ljubavnika s kojim se na kraju i vjenčala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi