Izvadila je kreditnu karticu da plati račun, a onda je shvatila šta joj je Icardi uradio

Počeo je "rat" između Wande i Maura

Izvadila je kreditnu karticu da plati račun, a onda je shvatila šta joj je Icardi uradio

E. Čaušević

Mauro Icardi i Wanda Nara su čini se ovaj put zaista stavili tačku na svoju ljubavnu vezu i bilo kakav odnos, a argentinski mediji pišu da se Icardi odlučio osvetiti nakon što mu je Wanda poručila da se s djecom vraća u Buenos Aires gdje će živjeti u budućnosti.

Već mjesecima traje sapunica između Maura i Wande, a sve je počelo prije godinu dana kada ga je Wanda optužila za prevaru i javno je tada objavila da je njihov brak završen i da više neće biti zajedno.

Ipak, u narednim mjesecima oni su se mirili i svađali nekoliko puta i činilo se nedavno da su konačno riješili sve nesuglasice, ali očito je da od pomirenja više nema ništa jer su oboje otišli zaista predaleko.

Wanda već neko vrijeme s djecom boravi u Buenos Airesu i navodno je već saopštila Icardiju da se ona i djeca više neće vraćati u Istanbul i da je njen plan da se vrati u Argentinu gdje je već pronašla nekoliko novih angažmana.

Njoj je novac itekako potreban jer je Icardi odlučio da joj da otkaz na poziciji agenta koju je obnašala desetak godina.

Mediji u Argentini pišu da je Icardi čak predao zahtjev za zajedničko skrbništvo nad kćerkama Francescom i Isabellom jer ne želi da se za stalno one presele s Wandom u Buenos Aires i cilj mu je da i s njim provode neko vrijeme u Istanbulu.

Oglasi

Međutim, ono što je posebno naljutilo Wandu desilo se tokom njenog odmora u Urugvaju. Ona se s djecom nalazi u Punde del Este gdje su već neko vrijeme na odmoru, ali Icardi joj je priredio veliku sramotu.

On je odlučio da blokira kreditnu karticu koju je Wanda koristila u njegovo ime i imala je pristup njegovom novcu.

Sve to, navodno, dešavalo se dok je ona u jednoj radnji trebala da plati račun koji je bio pozamašan, ali je ostala u šoku kada su joj radnici saopštili da je kartica nekoliko puta odbijena. Wanda je potom dobila informaciju da je Icardi blokirao tu kreditnu karticu i da je ona više ne može koristiti.

Icardi ne želi da njegova bivša supruga troši njegov novac sada kada više nisu zajedno i Wanda će sada biti primorana da troši samo onaj novac koji ona sama zaradi.

Sve to je nju itekako naljutilo zbog čega je najavila borbu oko zajedničkog skrbništva i ne želi dopustiti Icardiju zajedničko skrbništvo, te joj je cilj da on može viđati djecu samo kada ona na to pristane.

Wanda se više neće vraćati u Istanbul s djecom i živjet će u Buenos Airesu. No, takve poteze pravila je i ranije i svaki put bi se brzo predomislila, a očito Icardi je siguran da će to uraditi i ovaj put pogotovo nakon što joj je blokirao korištenje kreditne kartice i njegovog novca.

Top Komentari

K79
a ja se već nasikiro sta je sa wandom kad sreca dobro je
2 0
Krosteutegurovic
Uh, sad će biti golišavih slika, sad kad nema Icardija da ga muze
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi