Wandina fotografija pokrenula nove priče: Icardi je odgovorio "šutnjom"

Emocije su bile glavne

Wandina fotografija pokrenula nove priče: Icardi je odgovorio "šutnjom"

H. Zilić

Novi preokret u odnosu Wande i Maura Icardija, ako je vjerovati pisanjima pojedinih svjetskih medija, popularni par je ponovo zajedno što je mnoge iznenadilo.

Mauro Icardi je došao u centar pažnje zbog drugih žena. Turski mediji objavili su fotografije iz noćnog kluba u Istanbulu u kojem je argentinski napadač bio u društvu još tri žene.

Međutim, Wanda nije burno reagovala i rekla je da poznaje te žene i da su to žene njegovih saigrača i da je u pitanju samo običan izlazak.

Nakon ovakve reakcije Wande, mediji su krenuli u akciju jer su posumnjali da se opet nešto događa između fudbalera Galatasaraya i Wande.

Čini se kak su bili na pravom koraku jer je Wanda nedavno objavila sliku sa Icardijem na svom Instagram profilu.

Ispod slike je mnogo pozitivnih komentara i ako je suditi prema svemu viđenom, ponovo uživaju zajedno.

Oglasi

"Sve su to žene fudbalera. Sve ih poznajem. Ne znam šta pokušavate napraviti tim pitanjem?", rekal je Wanda nakon fotografija iz noćnog kluba.

Wanda Nara je nedavno oprostila sve svom šest godina mlađem suprugu. On se često povezivao s drugim ženama, no ona je dovoljno zaljubljena da mu sve oprašta.

Icardi o svemu šuti, neoglašava se, kao da da je svjestan novog početka sa Wandom.

Govorilo se da ostaju samo dobri prijatelji, ali emocije su ponovo eksplodirale.

Naravno, Wandina fotografija na Instagramu bila je sasvim dovoljna da krenu nove priče o paru koji je među najpopualrnijim u svijetu sporta.

Oglasi