Ko će biti sretnica ta?

Najbolji ikad s 250 miliona na računu traži ljubav. Sve djevojke ulaze u izbor, uslov je samo jedan!

Edmir Škorić

Najbolji NFL igrač svih vremena i jedan od najvećih sportista Tom Brady rastao se krajem prošle godine od Gisele Bundchen, te je sada u potrazi za novom djevojkom.

Poznati par koji je godinama punio naslovnice američkih medija odlučio se rastati. Gisele nije mogla prihvatiti njegovu odlulku da se vrati NFL-u jer je htjela da više vremena bude uz porodicu, pa je na kraju među njima puklo.

Tom Brady je težak oko 250 miliona dolara, a ineteresantno da je Gisele još bogatija. Njeno bogatstvo se procjenjuje na 400 miliona dolara.

Od zajedničke imovine par ima vilu u Miamiju koja vrijedi 17 miliona dolara. S obzirom na to da oboje žele da žive u ovom gradu, to bi na kraju moglo biti predmet spora.

Ona je bila nakratko pronašla novog partnera, ali nije dugo potrajalo, dok Tom i dalje marljivo radi na tome.

Najveći fudbaler svih vremena od oktobra 2022. godine je sam, a sada su insajderi iz njegovog okruženja otkrili da njegova buduća žena mora da bude "više konzervativna, tradicionalna".

U suštini, Brady želi sasvim normalnu žensku osobu kraj sebe, ali na njegovu nesreću, javljaju mu se razne manekenke i influencerice, uglavnom zbog statusa koji ima i bogatstva koje posjeduje.

Također se ističe da ga jne zanimaju glumice i dobro poznate ličnosti. Naravno, može da bira, sigurno je da mu neće biti problem naći ono što si je zacrtao, ali ipak još uvijek nije pronašao pravu.

Nekadašnji svjetski sportski par iz snova Brady i Bundchen zajedno su od 2006. godine, a u braku od 2009. godine. Par ima dvoje djece - Vivijan (10) i Benjamina (13). Razvod je okončan krajem oktobra 2022.

Tom Brady je inače pet puta bio MVP Super Bowla, ujedno tri puta je bio MVP osnovnog dijela sezone, a ukupno je deset puta zaigrao u Super Bowlu. Ima sedam prstenova i čak 23 odrađene sezone u NFL-u.

Veći dio karijere proveo je u New England Patriotsima, koji su ga 2000. birali kao 199. izbor šeste runde NFL drafta. U klubu je proveo gotovo 20 godina i šest puta slavio u Super Bowlu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.