Gisele otkrila stvarni razlog prekida sa Tomom Bradyjem: "Kad nekoga voliš, ne strpaš ga u zatvor"

Manekenka je bila sa velikom zvijezdom

Gisele otkrila stvarni razlog prekida sa Tomom Bradyjem: "Kad nekoga voliš, ne strpaš ga u zatvor"

Edmir Škorić

Manekenka Gisele Bündchen je progovorila o svom kontroverznom razvodu od bivšeg NFL igrača i velike sportske zvijezde Toma Bradyja.

Ono što se činilo kao jedan od najstabilnijih brakova u Sjedinjenim Državama postalo je jedna od najvećih sapunica.

Gisele Bündchen i Tom Brady nedavno su se rastali nakon 13 godina zajedničkog života i dvoje djece. Nakon brojnih glasina, sama manekenka je ta koja je u intervjuu za Vanity Fair iznijela detalje o prekidu .
"Do ove odluke da prekinemo naš brak došli smo nakon dugog razmišljanja. To je, naravno, bolno i teško, kao što je za mnoge ljude koji prolaze kroz istu stvar svaki dan diljem svijeta. Međutim, želimo samo najbolje jedno za drugo dok nastavljamo s novim poglavljima naših života koja tek trebamo napisati", napisao je Tom Brady na svom Instagramu kada su prošlog oktobra objavili da se rastaju.

Od tada se nagađalo da je glavni razlog razlaza bila odluka legende NFL-a da izađe iz mirovine kako bi se ponovo takmičio s Tampa Bay Buccaneersima. Činjenica koja se navodno nikako nije svidjela Gisele Bündchen, koja je htjela više vremena provoditi sa suprugom i njihovom djecom, Benjaminom i Vivian, rođenima 2009. odnosno 2011. godine.

"Kad nekoga voliš, ne strpaš ga u zatvor"

Što se tiče trenutne situacije, manekenka u Vanity Fairu sebe definiše kao "povrijeđenu pticu koja slobodno leti", te traži da je ne ograničavaju i tako "raširi" krila i "poleti".

Oglasi

"Teško je jer ste zamišljali da će vam život teći na određeni način i učinili ste sve što ste mogli. Kao dijete vjerovala sam u bajke. Lijepo je vjerovati u to i jako sam zahvalna što jesam", dodala je.

S druge strane, ona ide toliko daleko da o svom razvodu od Toma Bradyja govori kao o "smrti sna" i tvrdi da je "srceparajuće" kada se ispostavi da brak nije onakav kakav ste očekivali.

"Jedino što možete učiniti je učiniti svoj dio", kazala je.

"Kad nekoga voliš, ne strpaš ga u zatvor i kažeš: 'Ovo je život koji moraš živjeti', pustiš ga da bude ono što je, a ako želiš letjeti u istom smjeru, to je nevjerovatno", kaže 42-godišnja manekenka za Vanity Fair.

Unatoč svemu, ima dobre riječi za Toma Bradyja za kojeg želi da postane "najsretnija osoba na svijetu" i da mu se "svi snovi ostvare".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi