Najbolji ikad 'skinuo' ženu poznatom sportisti: "Najveći je"
Tom Brady je 13 godina bio u braku s brazilskom manekenkom Gisele Bundchen, ali zbog nesuglasica oko njegove karijere par se rastao (Foto: Instagram)

Veronika uživala s Tomom

Najbolji ikad 'skinuo' ženu poznatom sportisti: "Najveći je"

Midhat Šljivak

Najbolji quarterback u historiji američkog fudbala Tom Brady (45) nedavno je okončao brak s poznatom manekenkom Gisele Bundchen, a legendarni sportista vrlo brzo se okrenuo drugim ženama i navodno je u zagrljaju 26-godišnje slovačke ljepotice Veronike Rajek.

Razvod Toma Bradyja i Gisele Bundchen izazivao je veliku pažnju u proteklim mjesecima, a na kraju je poznati par okončao brak nakon 13 godina.

Zbog djece Tom i Gisele su ostali u dobrim odnosima, ali na ljubavnom planu svako je krenuo svojim putem.

Dok Gisele povezuju s njenim trenerom borilačkih vještina, Tom se povezuje s atraktivnom ljepoticom iz Slovačke, 26-godišnjom Veronikom Rajek.

Iako je Veronika još uvijek u braku s poznatim slovačkim sportistom Viktorom Rajekom, Bradyju to ne smeta i on je 'skinuo' ženu 37-godišnjem članu bob reprezentacije Slovačke.

Oglasi

Viktor i Veronika su u braku već više od tri godine. Međutim, odavno više ne žive zajedno, pa su je američki mediji počeli povezivati s Bradyjem.

Potvrde o ovom još nema. Ipak, gdje ima dima ima i vatre, jer su isti mediji najavljivali i razvod Toma i Gisele svih ovih mjeseci.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Ck3SM4qOMg6/?hl=en[/instagram]

Veronika se nedavno pojavila na utakmici Tampa Bay Buccaneersa. Pohvalila je Bradyja i sretna je otišla kući.

"Vidjela sam legendu. Ako me neko pita da li volim Bradyja? Da, volim ga i pokažite mi nekog ko ga ne voli. Čak ga i hejteri mrze jer je najveći ikad", poručila je Veronika.

Zbog ovih riječi počela su povezivanja između njih i neće biti nikakvo iznenađenje ako se zaista ova vijest ispostavi kao tačna.

Veronika Rajek je najpopularniji slovački model koja ima poslove širom svijeta. Visoka je 181 centimetar i važi za jednu od najprivlačnijih cura u Evropi.

Oglasi