U Miamiju nagli porast temperature, a za to je kriva žena koja se tek rastala od velikog sportiste

Brazilka plijeni pažnju u Miamiju

U Miamiju nagli porast temperature, a za to je kriva žena koja se tek rastala od velikog sportiste

Edmir Škorić

Brazilska manekenka Gisele Bundchen, bivša supruga NFL zvijezde Toma Bradyja, očarala je fanove fotografijama tokom jednog snimanja.

Model Gisele Bundchen uhvaćena je objektivima fotoaparata na plaži u Miamiju gdje je pokazala svu svoju raskoš.

Ova seksepilna manekenka proteklih je nekoliko mjeseci punila medije nakon vijesti o rastavi nje i supruga Toma Bradyja.

42-godišnja Gisele nakon 13 godina braka razvela se od zvijezde američkog nogometa Bradyja, i to nakon što se o njihovu razvodu šuškalo neko vrijeme, a sve je bilo potvrđeno u avgustu prošle godine, kada su se i sami oglasili na društvenim mrežama.

Govorilo se da je razvodu prethodila velika svađa zbog njegovog povratka NFL-u. Tom se prošle godine umirovio, ali je onda odlučio da pomaže ekipi samo na treninzima, da bi ipak 40 dana kasnije odlučio skroz da se vrati, a to je naljutilo njegovu suprugu.

Tom Brady je nedavno opet odlučio, a ovaj put zauvijek, otići u sportsku mirovinu. Gisele se tom prilikom oglasila i napisala: "Želim ti samo prekrasne stvari u ovom novom poglavlju tvog života".

Oglasi

Gisele (42) plijeni pažnju gje god se pojavi

Prema pisanju američkih medija, Brady je na to potaknula nova ljubav, slovačka influencerica Veronika Rajek (26). Glasine o njihovoj zasad nepotvrđenoj vezi su započele kada je ona na svom Instagram profilu objavila fotografiju u Tomovom dresu i napisala da ga voli.

"Vidjela sam legendu i ako me neko ponovo pita volim li Bradyja, da, volim ga, i pokažite mi nekoga ko ne voli. Čak ga i njegovi mrzitelji vole jer znaju da je on vođa. Hvala ti na odličnoj utakmici', napisala je Veronika.

A sada iz Miamija dolaze "vruće" slike Gisele, a Tomu sigurno neće biti lako gledati ih. Iako ima 42 godine i težak razvod iza sebe, ona blista i odiše seksipilom.

Top Komentari

anga
Ovo vama lijepo? Ni zgodna ni lijepa. Ja od Otoke do Grbavice u trolebusu sretnem najmanje 6 atraktivniji, ljepsi, zgodniji od nje
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti