Majstorica za Final Four

Svi jedva čekaju početak okršaja Reala i Partizana, a Srbija bruji o objavi Lessortove supruge

E. Čaušević

S nestrpljenjem se očekuje večerašnji spektakl u Madridu gdje se sastaju Real i Partizan u majstorici play-offa Eurolige. Atmosfera pred početak utakmice je na vrhuncu, a oglasila se i supruga Mathiasa Lessorta koja je oduševila navijače beogradskog kluba svojom porukom.

U prethodne četiri utakmice Real Madrida i Partizana košarkaška javnost mogla je uživati, a na tim mečevima pored sjajne igre, navijanja i atmosfere vidjeli smo i one ružnije stvari, te tuču o kojoj će se sigurno dugo pričati.

No, nakon četiri meča rezultat u ovom okršaju rezultat je 2:2, a konačna odluka oko putnika na Final Four pada večeras u Madridu u majstorici koja se već danima s nestrpljenjem očekuje.

Sigurno je da nas čeka pravi spektakl i velika bitka za plasman meču četiri najbolje ekipe u Evropi. Partizan je sve iznenadio sjajnom igrom protiv Kraljeva, imali su dvije meč lopte da prođu dalje, no Real se izvukao.

Atmosfera i pred večerašnju utakmicu je čini se na samom vrhuncu, a ono što raduje navijače Partizana jeste što će njihov tim biti kompletan jer se nakon suspenzije u tim vraća Kevin Punter.

Suspenziju je ranije odradio i Mathias Lessort i jasno je da će beogradski tim biti ponovo u najjačem sastavu. Upravo se Lessortova supruga našla u centru pažnje pred ovu utakmice porukom koja je sve oduševila.

Traicy Lessort oglasila se putem Instagrama pred okršaj Reala i Partizana u Madridu, te je odlučila da svom suprugu i njegovim saigračima poželi sreću.

"Dan utakmice. Ajde momci", napisala je Lessortova supruga, a njena objava oduševila je navijače beogradskog kluba.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Ono što je najviše oduševilo jeste da je Traicy pokazala da koliko-toliko zna i srpski.

Podsjećamo, večerašnja majstorica play-offa Eurolige između Real Madrida i Partizana igra se s počekom u 21 sat.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.