Navijači Reala pružili podršku

Musa je u Beogradu prošao što nijedan sportista ne zaslužuje, ali večerašnju noć će dugo pamtiti!

E. Čaušević

Košarkaši Real Madrida igraju trenutno na svom terenu protiv Partizana odlučujuću utakmicu play-offa Eurolige. U centru pažnje pred sami početak meča našao se Džanan Musa koji je u Beogradu dobio užasne uvrede i zvižduke, ali večerašnje predstavljanje će sigurno dugo pamtiti.

U Madridu je počela u 21 sat utakmica koja se danima nestpljivo čekala, a to je odlučujući okršaj Real Madrida i Partizana koji su nam u ovoj seriji priuštili sve ono što košarka može ponuditi.

Nakon što je Partizan u seriji vodio sa 2:0 ekipa Real Madrida pobjedama u Beogradu vratila se na 2:2, a konačna odluka oko putnika na Final Four pada u večerašnjem okršaju.

Mečevi u Beogradu nisu bili baš najjednostavniji za bh. košarkaša Džanana Musu koji je u obje utakmice dobio s tribina dosta gnusne uvrede, a i žestoko je izviždan u nekoliko navrata.

Navijači Partizana "okrenuli su leđa" Musu nakon tuče koju smo gledali u drugom meču ovih timova, a nakon toga su opleli po bh. košarkašu gnusnim uvredama na Instagramu, a zatim i na mečevima u Beogradu.

Međutim, povratak u Madrid je ponovo Musi donio atmosferu u kojoj bi inače svaki košarkaš i trebao da igra.

Navijači Reala pružali su Musi podršku tokom mečeva u Beogradu jer su bili šokirani uvredama koje je dobijao, a večeras su pokazali bh. košarkašu da mu čuvaju leđa.

Tokom predstavljanja košarkaša Reala upravo je Musa bio jedan od igrača domaćeg tima koji je dobio najveći aplauz i ovacije što će sigurno našem reprezentativcu dati dodatni vjetar u leđa.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Inače, tribine dvorane u Madridu ispunjene su do posljednjeg mjesta, a očekivano Real ima ogromnu podršku navijača.

No, veliki broj navijača u dvorani ima i Partizan, a dosta njih je ostalo i ispred dvorane jer nije bilo dovoljno ulaznica.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.