Španci iznenađeni scenama ispred dvorane u Madridu, svi pišu o "sramoti" navijača Reala

Popularni Grobari ponovo u elementu

Španci iznenađeni scenama ispred dvorane u Madridu, svi pišu o "sramoti" navijača Reala

E. Čaušević

Real Madrid i Partizan igraju večeras u Madridu odlučujuću utakmicu play-offa Eurolige i već sada je jasno da nas očekuje pravi spektakl. Dvorana će biti ispunjena do posljednjeg mjesta, a veliku podršku svojih navijača imat će i košarkaši kluba iz Beograda.

Serija između Reala i Partizana bit će odlučena nakon večerašnje majstorice i konačno ćemo dobiti odgovor ko će se plasirati na Final Four.

U prethodne četiri utakmice ovih timova ljubitelji košarke mogli su maksimalno uživati, a Partizan je pokazao da se može bez problema nositi i s najboljim evropskim ekipama.

Beograđani su propustili dvije meč lopte na svom parketu gdje su prošle sedmice sve mogli da riješe, te jasno je da će večeras Real imati dosta veću podršku s tribina u meču u kojem pada odluka.

Međutim, španski mediji pišu da će i Partizan imati veliku podršku u dvorani u Madridu ispred koje se već nalazi veliki broj navijača ovog kluba.

Na društvenim mrežama pojavio se video navijača Partizana koji se nalaze ispred dvorane Real Madrida već nekoliko sati gdje sjede u obližnjim kafićima i lagano se "zagrijavaju" za večerašnji spektakl.

Oglasi

Pjesma navijača Partizana ori se ispred dvorane u Madridu, dok navijačima Reala još uvijek nema ni traga ni glasa.

Popularni Grobari napravili su atmosferu ispred dvorane kao da se ova utakmica igra u Beogradu, a kako pišu španski mediji očitali su lekciju "uspavanim" navijačima Real Madrida današnjom atmosferom.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Utakmica između Reala i Partizana počinje u 21 sata, a navijači oba tima već lagano ulaze na tribine dvorane WiZink.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nakopitam
O jebbali vam oni sve vase grobarsko
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi