Svi jedva čekaju početak okršaja Reala i Partizana, a Srbija bruji o objavi Lessortove supruge

Majstorica za Final Four

Svi jedva čekaju početak okršaja Reala i Partizana, a Srbija bruji o objavi Lessortove supruge

E. Čaušević

S nestrpljenjem se očekuje večerašnji spektakl u Madridu gdje se sastaju Real i Partizan u majstorici play-offa Eurolige. Atmosfera pred početak utakmice je na vrhuncu, a oglasila se i supruga Mathiasa Lessorta koja je oduševila navijače beogradskog kluba svojom porukom.

U prethodne četiri utakmice Real Madrida i Partizana košarkaška javnost mogla je uživati, a na tim mečevima pored sjajne igre, navijanja i atmosfere vidjeli smo i one ružnije stvari, te tuču o kojoj će se sigurno dugo pričati.

No, nakon četiri meča rezultat u ovom okršaju rezultat je 2:2, a konačna odluka oko putnika na Final Four pada večeras u Madridu u majstorici koja se već danima s nestrpljenjem očekuje.

Sigurno je da nas čeka pravi spektakl i velika bitka za plasman meču četiri najbolje ekipe u Evropi. Partizan je sve iznenadio sjajnom igrom protiv Kraljeva, imali su dvije meč lopte da prođu dalje, no Real se izvukao.

Atmosfera i pred večerašnju utakmicu je čini se na samom vrhuncu, a ono što raduje navijače Partizana jeste što će njihov tim biti kompletan jer se nakon suspenzije u tim vraća Kevin Punter.

Suspenziju je ranije odradio i Mathias Lessort i jasno je da će beogradski tim biti ponovo u najjačem sastavu. Upravo se Lessortova supruga našla u centru pažnje pred ovu utakmice porukom koja je sve oduševila.

Oglasi

Traicy Lessort oglasila se putem Instagrama pred okršaj Reala i Partizana u Madridu, te je odlučila da svom suprugu i njegovim saigračima poželi sreću.

"Dan utakmice. Ajde momci", napisala je Lessortova supruga, a njena objava oduševila je navijače beogradskog kluba.

Matijas Lesor

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Ono što je najviše oduševilo jeste da je Traicy pokazala da koliko-toliko zna i srpski.

Podsjećamo, večerašnja majstorica play-offa Eurolige između Real Madrida i Partizana igra se s počekom u 21 sat.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Galacticosi
Bruji
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi