Navijačima Reala se nije svidjela njena objava

Manchester City deklasirao Kraljeve, a Guardiolina kćerka nije mogla da odoli: Semafor, poruka...

Endin Čaušević

Pep Guardiola našao se na udaru kritika navijača Real Madrida zbog provokacija nakon sinoćnje pobjede Manchester Cityja (4:0), ali strasti se nisu dovoljno ni smirile kada su oni vidjeli šta je nakon toga objavila njegova kćerka Maria.

Građani su u revanš meču polufinala Lige prvaka deklasirali Real Madrid sa 4:0 i s ukupnih 5:1 zasluženo su se plasirali u veliko finale gdje će 10. juna u Istanbulu igrati protiv Intera.

Nakon utakmice na Etihadu u centru pažnje našao se Pep Guardiola zbog sporne fotografije koja je objavljena. Na njoj se vidi kako je Guardiola digao u zrak četiri prsta aludirajući na pobjedu protiv svog najvećeg rivala.

Takva objava se nije svidjela navijačima Real Madrida koji su žestoko kritikovali trenera Cityja i poručili mu da je pokazao nepoštovanje prema kraljevskom klubu. Fotografija je ubrzo izbrisana, ali bilo je prekasno za to.

Međutim, nakon Guardiole na udaru kritika našla se i njegova kćerka Maria koja je pružila podršku svom ocu objavom na Instagramu.

Maria je odlučila također da provocira navijače Real Madrida objavom na Instagramu i to nakon što je vidjela lavinu kritika koje je njen otac dobio zbog sporne fotografije koja se pojavila poslije utakmice.

Ona je bila sinoć na Etihadu kako bi pružila podršku ocu i Manchester Cityju, a nakon meča objavila je kako izgleda semafor na kojem piše 4:0 uz poruku Pepu.

"Još jedna fudbalska demonstracija genijalnosti Pepa Guardiole. Baš sam ponosna, volim te", napisala je Maria, no navijačima Reala zasmetalo je što je u prvi plan stavila semafor i rezultat na istom.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Jasno je da je Kraljevima poraz na Etihadu itekako teško pao, no mnogi smatraju da su bespotrebno kritikovali Guardiolinu kćerku jer u njenoj objavi zaista nije bilo ništa sporno.

Manchester City igra zaista fantastičnu jer se nalazi na korak od odbrane titule prvaka Engleske, no sve oči uprte su u Ligu prvaka jer na Etihadu sanjaju da ovaj klub konačno po prvi put u svojoj historiji postane prvak Evrope.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.