Belgijanac ima ozbiljnih porodičnih problema

Je li De Bruyne na vrhuncu napravio neoprostivo? Na licu lažni osmijeh, supruga bez grudnjaka...

Admin Čaušević

Kevin De Bruyne i supruga Michele Lacroix pojavili su se u dobrom raspoloženju na proslavi titlue prvaka Manchester Cityja u nedjelju što je iznenađenje s ozbirom da se nagađa o privatnom problemu sjajnog Belgijanca.

City je tokom vikenda po peti put u šest godina okrunjen naslovom prvaka Premiershipa , a Arsenalov poraz od 1:0 u gostima kod Nottingham Foresta u subotu osigurao je da igrači Pepa Guardiole zadrže naslov.

Nakon podizanja trofeja poslije pobjede od 1:0nad Chelseajem na stadionu Etihad u nedjelju, slavlje se nastavilo u jednom od noćnih klubova u Manchesteru.

Dok su Erling Haaland i njegova djevojka Isabel Johansen privukli najviše pažnje odjenuvši nebeskoplave pidžame istog stila, De Bruyne i Lacroix također su zaplesali na zabavi i bili su nasmijani dok su pozirali uz Nathana Akea i njegovu suprugu Kaylee.

Na fotografijama podijeljenim na Instagramu, dvije su supruge podijelile i snimku s Ines Degener Tomaz, partnericom veznjaka Bernarda Silve.

De Bruyne, koji ima troje djece s Lacroixom, djeluje odlično u finišu sezone nakon što ga je Guardiola u nekim utakmicama izostavljao iz ekipe nakong Svjetskog prvenstva.

Inače, Belgijac trenutno muku muči sa problemom u svom privatnom životu što je rasvijetlio Thierry Henry nakon Cityjeve pobjede u polufinalu Lige prvaka nad Realč Madridom prošle sedmice.

"Bio je to dirljiv trenutak. Ne mogu reći šta mi je rekao jer to moram zadržati u tajnosti."

"Ali iz onoga što mi je rekao, još više poštujem kako je igra i kako je došao i borio se sa svojom ekipom. Ne mogu podijeliti sa vama ono što mi je rekao", ispričao je Henry.

U Manchester Cityu su zatražili od novinara da ne kopaju o čemu se radi i sigurni su da De Bruynev problem neće utjecati na finiš sezone.

De Bruyne i njegova supruga Michele s kojom se vjenčao 2017. godine su zajedno od 2014. godine.

Par je zajedno od 2014., a Belgijac je zaprosio ispod Eiffelovog tornja tokom romantičnog putovanja u Pariz 2016. Roditelji su sinova Masona, sedam, Roma, četiri godine, i kćeri Suri, dvije godine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prije Michele De Bryune je imao određenih ljubavnih problema pošto je njegova tadašnja djevojka otišla u krevet sa Thibautom Courtoisom nakon što ju je prevario. Da li De Bruyne "šarao" i ovaj put ostaje da se vidi.

Na društvenim mrežama nije objavio niti jednu porodičnu fotografiju sa proslave titule prvaka Engleske, ako bi to šta trebalo da znači...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.