Zanosna Italijanka plijeni ogromnu pažnju

Golferka je svaku utakmicu na San Siru na istom mjestu, ali niko je ne gleda u oči, jasno je zašto

Admin Čaušević

Italijanska golferka i manekenka, Eleonora Incardona,  je jedna od glavnih atrakcija na svakom domaćem meču Interu. Svojim izgledom plijeni ogromnu pažnju, međutim zbog njenih atributa mnogi muškarci zapostavljaju ljepotu njenog lica. 

Ova 33-godišnjakinja je postala popularna nakon što se pojavila na jednom turniru u Americi u golfu što joj je donijelo veliki broj fanova na društvenim mrežama posebno Instagramu.

Poznata je i po tome što je bila u vezi sa plastičnim hirurgom, Mirkom Manolom koji je inače polubrat poznate italijanske novinarske Dilette Leotte. Nema sumnje da je i Manolo kumovao njenom sadašnjem izgledu.

U posljednje vrijeme zapostavila je igranje golfa te se okrenula manekenstvu te je angažovana i kao fitnes trener.

Iako je rođena na Siciliji odrasla je u SAD-u gdje joj se i pojavila ljubav za golfom, međutim povratkom u Italiju postala je zaljubljenik u fudbal, prije svih u milanski Inter.

Svaku utakmicu Intera prati sa istog mjesta na stadionu San Siro što pokazuju i njene brojne fotografije, a njeno raskošno poprsje obično dođe u prvi plan.

Bila je zimasu i u Rijadu gdje su Nerazzurri osvojili italijanski Superkup, a nema sumnje da se već dala u potragu za ulaznicama za finale Lige prvaka 10. juna u Istanbulu kada Inter igra protiv Manchester Cityja.

Zahvaljujući zaradi od Instagrama uspjela je premašiti bogatstvo veće od milion eura. U Milanu gdje trenutno živi posjeduje prodavnicu luksuznih satova.

Prošle godine je bila i žrtva lopovske krađe nakon što je lokaciju svog doma otkrila na Instagramu što su lopovi iskoristili te je opljačkali.

Otkako je raskinula sa Dilettinim bratom nije stupila u ozbiljnu vezu, ali i nakon što pljačke svoj privatni život od očiju javnosti krije kao zmija noge.

Inače, Eleonoru trenutno zastupa jedna agencija iz Milana koja joj je omogućila da se probije u svijetu modellinga te se na taj način obogati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Otkako je počela zarađivati preko Instagrama golf je potpuno ostavila po strani te se uglavnom tim sportom bavi amaterski iako je svojevremeno željela biti profesionalac.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.