Igrač Intera od navijača dobio neočekivan "poklon", jasno je šta su htjeli da mu poruče

Samo se nasmijao...

Igrač Intera od navijača dobio neočekivan "poklon", jasno je šta su htjeli da mu poruče

Edmir Škorić

Defanzivac Intera Francesco Acerbi bio je poprilično zbunjen kada su mu pojedini navijači Intera poklonili mrežu za pecanje...

Acerbi se nalazio u svom automobilu kada ga je zatekla grupa navijača Intera. Kroz prozor su mu dodali mrežu koja se u ribolovu koristi za pecanje riba, a zaključak je - mora da upeca Erlinga Haalanda!

Inter će 10. juna u Istanbulu igrati protiv Manchester Cityja u finalu Lige prvaka i svkako će u sjajnoj engleskoj ekipi najopasniji biti Haaland, koji je imao nevjerovatnu sezonu u Engleskoj.

Acerbi će svakako biti na mukama, pa su se navijači dosjetili da bi bilo dobro da mu poklone mrežu kako bi lakše "upecao" Norvežanina. Iskusni defanzivac Nerazzurra se samo nasmijao, ali interesantno ipak prihvatio ovaj neobični poklon.

Haaland već sezonama piše razne rekorde u evropskom nogometu i smatra se najboljim napadačem današnjice.

Oglasi

Igrač Manchester Cityja ima sezonu života. Zabio je 52 pogotka i osam asistencija u 50 utakmica u svim takmičenjima.

Oborio je nekoliko rekorda i vjerovatno ide prema Zlatnoj kopački. Unatoč tome što ima 22 godine, već je osvojio brojne individualne trofeje, poput naslova najboljeg strijelca Lige prvaka u sezoni 2020./21.

Nedavno je sa Cityjem osvojio Premier ligu, ali vrhunac bi bila Liga prvaka, a engleski tim će svakako imati određeno ulogu favorita u Istanbulu, iako se u Interu nadaju da će oni slaviti i da će doći do četvrtog trofeja u Ligi prvaka i prvog od 2010. godine.

Edin Džeko sanja svoj prvi naslov Lige prvaka i to protiv kluba u kojem je proveo sjajne godine i s kojim je dvaput osvajao Premier ligu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U svakom slučaju, motiva ne nedostaje i jednima i drugima, a jedno je sigurno - kako god da se završi, nekima će 10. juni i noć u Turskoj biti jedna od najljepših u životu.

Interu slijedi prvo finale Kupa protiv Fiorentine, imaju i dva ligaška meča do kraja i pokušaće da se učvrste u Top 4 i da izbore Ligu prvaka prije finala, dok Cityja koji je osvojio titulu čeka i finale FA kupa protiv Manchester Uniteda.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti