Oglasio se na Instagramu

Anel Ahmedhodžić se oprostio od Zlatana Ibrahimovića uz snažnu poruku

Eldar Ganibegović

Zlatan Ibrahimović sinoć je iznenada objavio kraj fudbalske karijere, a od njega se oprostio i bh. reprezentativac, Anel Ahmedhodžić.

Sinoć se očekivali da će se Zlatan Ibrahimović na utakmici Milana i Verone oprostiti od kluba, ali on je objavio kraj fudbalske karijere.

Mnogi su pustili suzu na stadionu, kako navijači tako i igrači, a suzu je pustio i sam Zlatan Ibrahimović, poznat kao uvijek hladan čovjek.

Imao je ponudu Monze za nastavak karijere što je i sam potvrdio, pa je njegov odlazak u penziju, iako s 41 godinom, iznenađenje.

Od njega su se oprostili mnogi, pa tako i reprezentativac Bosne i Hercegovine, Anel Ahmedhodžić.

Sjajni bh. defanzivac karijeru je počeo u Malmou, baš kao i Zlatan Ibrahimović, te je očigledno da mu je ovaj fudbaler jedan od uzora.

Na Instagram storyju Ahmedhodžić je objavio Ibrinu fotografiju i napisao: "Hvala što si učinio da vjerujem. Legenda".

Anel Ahmedhodžić se trenutno nalazi u Sarajevu, a očekuje ga okupljanje reprezentacije Bosne i Hercegovine u Zenici pred utakmice s Portugalom i Luksemburgom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iza sebe ima sjajnu sezonu. Sa Sheffield Unitedom je izborio Premier ligu, te je defanzivac s najviše postignutih golova u Championshipu minule sezone. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.