Pred duel protiv Dynama

Važna obavještenja za navijače FK Željezničar

Haris Zilić

FK Željezničar u četvrtak 14. jula igra prvu utakmicu prvog pretkola UEFA konferencijske lige protiv Dynamo Minska na stadionu Grbavica.

Meč počinje u 20:30, a atmosfera će biti paklena.

Navijači Željezničara spremaju spektakl i euforija uveliko traje, a klub je večeras izdao i važno saopštenje pred utakmicu u četvrtak.

Saopštenje klub sa Grbavice prenosimo u cijelosti bez izmjena.

"Važna obavještenja!

- Navijači na tribinu isključivo ulaze na ulaz koji im je naznačen na ulaznici;

- Na stadionu će biti otvoreno 6 ulaza na sjevernu tribinu (B2, B3, B4, B5, B6 i B7), 4 ulaza na istočnu tribinu (C1, C2, C3, C4), 4 ulaza na južnu tribinu (D1, D2, D3, D4), te 3 ulaza na zapadnu tribinu (A1, A2, A3);

- Stepenice na tribinama moraju biti prazne odnosno prohodne tokom cijelog susreta, u suprotnom Klub će biti finansijski kažnjen od strane UEFA-e;

- Kapije na ulazima se otvaraju u 18:30 sati i apelujemo na sve navijače da na tribine uđu što ranije;

- Obustava saobraćaja će biti na snazi od 18:00 sati u ulicama Zvornička (Bulevar Ivice Osima) i Topal Osman paše;

- Pozivamo navijače da na utakmicu dođu u plavoj majici ili plavom dresu.

Utakmica Željezničar - Dinamo Minsk igra se u četvrtak s početkom od 20:30 sati. Prodaja preostalih ulaznica za sjevernu tribinu vrši se u utorak od 9:30 sati u Shopu FK Željezničar", stoji u saopštenju FK Željezničar.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Nema sumnje da u četvrtak očekuje istinski spektakl na Grbavici, navijači Željezničara se nadaju da će njihovi puleni ostvariti što bolji rezultat pred revanš koji je na rasporedu 20. jula u Azerbejdžanu gdje će bjeloruska ekipa igrati domaće utakmice zbog dobro poznate situacije i saveza sa Rusijom u agresiji na Ukrajinu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.