Bjeloruse čeka grotlo Grbavice: Rasprodate već dvije tribine!
Željezničar će imati veliku podršku u prvoj utakmici u Evropi ove sezone.

Saopštio FK Željezničar

Bjeloruse čeka grotlo Grbavice: Rasprodate već dvije tribine!

Eldar Ganibegović

Fudbaleri Željezničara za četiri dana počinju svoj evropski put ovog ljeta, a prvog protivnika dočekat će grotlo Grbavice, s obzirom na to da su već rasprodate karte za dvije tribine.

FK Željezničar ovog ljeta evropsku avanturu započet će u prvom pretkolu Konferencijske lige, a protivnik će biti bjeloruski predstavnik, Dinamo iz Minska.

Prva utakmica na rasporedu je 13. jula na stadionu Grbavica od 20:30 sati, a sarajevski Plavi imat će veliku podršku s tribina.

Jasno je to već četiri dana prije utakmice, s obzirom na to da je Željezničar objavio kako su već rasprodate karte za istočnu i zapadnu tribinu.

"Prodaja ulaznica za južnu i sjevernu tribinu vrši se danas do 16:30 sati za članove Kluba u Shopu FK Željezničar, a slobodna prodaja počinje sutra od 9:30 sati i vršit će se do 17:30 sati", objavio je još FK Željezničar.

Ulaznice za istočnu i zapadnu tribinu su rasprodane! 🔵⚪ Prodaja ulaznica za južnu i sjevernu tribinu vrši se danas do...

Posted by FK Željezničar on Sunday, July 9, 2023
Oglasi

Nema sumnje da će i preostale karte biti rasprodate, te bi tako Željezničar mogao protiv Dinama imati podršku od oko 13 hiljada navijača.

Revanš utakmica igra se sedam dana kasnije u glavnom gradu Azerbejdžana, Bakuu, s obzirom na to da bjeloruski timovi ne mogu svoje domaće utakmice igrati u svojoj zemlji.

Bolji iz ovog dvomeča ponovo će put Azerbejdžana, s obzirom na to da ih u drugom pretkolu čeka dvomeč s tamošnjim Neftčijem.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

O Neftčiju će u FK Željezničar informacija moći dobiti i iz Crvene zvezde, ali i od Edina Džeke koji 15. jula igra protiv ovog tima sa svojim novim klubom, Fenerbahčeom. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gillewsky
Steta sto ce vecinu karti kupiti papci kojih nema na domacim utakmicama, koji dolaze samo na derbi i evropske tekme...a mi koji smo redovni na Grbavici ostajemo bez karti...
3 0
ratoborni_
Ponos grada,to smo mi
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi