Allyson potpisao za FK Željezničar!

Opravdao očekivanja na pripremama

Allyson potpisao za FK Željezničar! · Saznajemo

Endin Čaušević

Fudbaleri Željezničara spremaju se punom parom za početak nove sezone koji klub s Grbavice očekuje već u četvrtak kada će na svom terenu igrati meč prvog pretkola Konferencijske lige protiv Dinama iz Minska. Plavi nisu završili s pojačanjima za ovu sezonu, a danas je "pao" i novi potpis.

Željezničar će na Grbavici ugostiti u četvrtak ekipu Dinama iz Minska, a u taboru Plavih se radi punom parom što se tiče igračkog kadra.

Igrački kadar je nešto drugačiji u odnosu na proteklu sezonu, no trener Nermin Bašić vjeruje da Željezničar može ispuniti zacrtane ciljeve.

U Dolini ćupova ne miruju i danas su, kako SportSport.ba saznaje, uspjeli da završe novo pojačanje, a riječ je o Allysonu Nascimentu koji je bio dio ekipe skoro od početka priprema i uspio je očito da zadovolji stručni štab.

Brazilac će dobiti šansu u Željezničaru jer je danas s ovim klubom potpisao dvogodišnji ugovor.

Oglasi

Allyson ostaje u Željezničaru gdje bi trebao biti zamjena za sunarodnjaka Santosa koji je protekle sezone bio ponajbolji igrač sarajevskog kluba i sigurno da zadatak neće biti lagan.

   Allyson u društvu agenta Nevena Majića nakon potpisa za FK Željezničar

Allyson je stavio potpis na dvogodišnji ugovor i već odradio fotografisanje, a uskoro se čeka i zvanična potvrda Željezničara.

Ovaj 22-godišnjak stigao je u Željezničar nakon sezone u NK Neretvanac, a prije toga u Brazilu je nastupao za Globo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dobrim igrama u pripremnim mečevima ostavio je jako dobar utisak, te je na kraju Željezničar odlučio da mu ponudi ugovor koji je Allyson prihvatio.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gillewsky
Hahahhaha ovaj ne zna hodat....
4 9
Uranija
E čuj novinara… u dolini ćupova ne miruju… kao da je do sad potpisalo bar 7 zvučnih pojačanja… nemoj jadan bio nazor
2 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi