Foto: HŠK Zrinjski

Navijači Zrinjskog pohrlili za ulaznicama

Armence očekuje pakao u Mostaru, ali ne samo zbog vrućine: Bijeli brijeg skoro rasprodat!

Eldar Ganibegović

Ekipa Zrinjskog na pragu je plasmana u drugo pretkolo prvaka, a na tom putu će imati i veliku podršku svojih navijača u revanš utakmici protiv armenskog Urartua. 

Prvak Bosne i Hercegovine, ekipa Zrinjskog, na odličnom je putu da konačno po prvi put iz osmog pokušaja savlada jednu prepreku u Ligi prvaka.

Izabranici Krunoslava Rendulića slavili su s 0:1 pogotkom Senića u prvoj utakmici protiv Urartua i revanš dočekuju puni optimizma.

Armenski prvak u Mostar stiže u podređenom položaju, a osim što će im pakao biti svakako mostarski julski "ćelopek", pakao ih očekuje i na stadionu Pod Bijelim brijegom.

Naime, sve ulaznice koje su puštene u prodaju za ovu utakmicu su skoro rasprodate, objavio je HŠK Zrinjski na Facebook stranici.

"Sve ulaznice za sektore B, C, D i E danas su rasprodane. Posljednji dio ulaznica za sektor A bit će u prodaji ujutro u 10:00 u Fan Shopu Zrinjski po cijeni od 20 KM. 

Povlaštene ulaznice za naš prvi europski ogled, a koje su se prodavale uz sezonske ulaznice, također su rasprodane.

Sutra od 9 do 21 sat na I. katu Mepas Malla i dalje će u prodaji biti sezonske ulaznice čiji će vlasnici imati pravo prvokupa za sve nadolazeće domaće europske susrete HŠK Zrinjski Mostar", stoji u saopštenju Zrinjskog.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, revanš susret Zrinjskog i Urartua igra se u utorak, 18. jula, s početkom od 20 sati.

Bolji iz ovog dvomeča u drugom pretkolu ide na boljeg iz duela Slovan - Swift, dok će poraženi u drugo pretkolo Konferencijske lige igrati protiv poraženog iz dvomeča Farula i Sheriffa. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.