Spisak reprezentacije Srbije

Piksi odabrao Orlove za oktobar

Midhat Šljivak

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi objavio je širi spisak igrača za otkobarske kvalifikacione utakmice protiv Mađarske i Crne Gore. Stojković nije previše eksperimentisao i tu su poznata imena.

Dragan Stojković objavio je danas spisak igrača za naredne izazove reprezentacije Srbije. Nije čuveni Piksi previše mijenjao ekipu i odabrao je provjerena imena.

Nacionalnom timu je priključen defanzivac Partizana Mihajlo Ilić, te Mihailo Ristić iz Celte.

Na širem spisku reprezentacije Srbije se nalaze sljedeći fudbaleri:

Skraćeni spisak Stojković će objaviti 6. oktobra i ti momci će imati velike izazove pred sobom u oktobru.

Srbija će 14. oktobra gostovati u Budimpešti kod selekcije Mađarske, a tri dana kasnije u Beograd stiže selekcija Crne Gore.

Orlovi su trenutno drugi u kvalifikacionoj grupi za odlazak na Evropsko prvenstvo. U dosadašnjem dijelu kvalifikacija su skupili 10 bodova, koliko ima Mađarska, ali i utakmicu manje.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Crna Gora je veoma blizu s osam bodova i definitivno će oktobarski mečevi biti od krucijalnog značaja za Srbiju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.