Rira Ora nasmijana s Noletom

Srbija je večeras na nogama: Novak Đoković snimljen nasmijan s 'omraženom' ljepoticom

Midhat Šljivak

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković podigao je večeras Srbiju na noge. Srpski ponos uhvaćen je na tribinama s atraktivnom britanskom pjevačicom rođenom na Kosovu Ritom Orom i izazvao je brojne komentare.

Novak Đoković je večeras podigao Srbiju na noge. Najbolji teniser svijeta nalazi se u Parizu gdje gleda finale ragbi prvenstva svijeta između Novog Zelanda i Južne Afrike i uhvaćen je u neočekivanom društvu.

Kamera je Đokovića snimila kako uživa u društvu britanske pjevačice Rite Oro. Radi se o djevojci rođenoj na Kosovu i koja je u Srbiji često na meti kritika jer često ističe odakle su joj korijeni.

Đoković i Rita su zajedno uživali. Vidljivo je to po njihovim nasmijanim licima, ali nakon ove scene sigurno će se u Srbiji promijeniti mnoga mišljenja o Đokoviću.

Snimak s Ritom je nešto što će mu mnogi zamjeriti, a razlozi su sasvim jasni i ne treba ih previše spominjati.

Rita Ora je rođena u Prištini 1990. godine. Na Kosovu je živjela samo nekoliko mjeseci jer je s roditeljima odselila u Veliku Britaniju, gdje je postala velika muzička zvijezda.

Razlog njene posjete večerašnjem finalu Svjetskog prvenstva u ragbiju je činjenica da njen muž Taika Waititi snima dokumentarni film o ragbiju, a Đoković je tu jer mu u ponedjeljak u Parizu počinje Masters.

Ipak, bez obzira na sve ova slika u Srbiji sigurno neće biti dobro prihvaćena i Đoković će vjerovatno morati da objasni određene stvari.

U finalu Svjetskog prvenstva pobjedu je odnijela Južna Afrika pobjedom nad Novim Zelandom od 12:11.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.