Jelena će da čupa kosu: Novak Đoković u prisnom zagrljaju s jednom od najljepših na svijetu
Foto - EPA

Neće joj biti svejedno

Jelena će da čupa kosu: Novak Đoković u prisnom zagrljaju s jednom od najljepših na svijetu

Midhat Šljivak

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković (36) bez ikakve dileme je jedan od najpopularnijih sportista na svijetu. Nije zato nikakvo čudo što bi mnoge žene rado bile s njim, no on je vjeran svojoj supruzi Jeleni. Međutim, ni njoj neće biti svejedno kada vidi fotografiju Novaka s poznatom glumicom Margot Robbie, iako je ona nastala poprilično davno.

Novak Đoković uvijek rado pozira s obožavateljima. Uvijek srbijanski teniser nađe vremena za otpis, fotografiju i kratak razgovor, a često su među njegovim fanovima i dobro poznata lica.

Među fanovima najboljeg igrača svijeta je i čuvena Australska glumica Margot Robbie. Jedna od najatraktivnijih žena planete očigledno je luda za Novakom, a dokaz je fotografija koja se pojavila.

Iako je ona snimljena još davne 2013. godine Jeleni Đoković neće biti svejedno ono što vidi. Margot i Novak su u prisnom zagrljaju, a njoj osmijeh ne silazi s lica.

Oglasi

Fotografija je nastala u glavnom gradu Argentine Buenos Airesu. Đoković je igrao jedan egzibicioni meč, dok je lijepa Margot snimala dobro poznati film Focus s Willom Smithom.

Oboje su odlučili doći i pogledati tenis u pauzi od snimanja i na kraju je nastala ova fotografija koja i dan danas očigledno uzburka strasti.

Margot Robbie je od 2016. godine u braku s engleskim glumcem i producentom Tomom Ackerleyjem, dok je Đoković na ludi kamen stao 2014. godine i sa Jelenom je dobio dvoje djece.

Pored tenisa atraktivna Australijanka je velika ljubiteljica hokeja na ledu, te navija za ekipu New York Rangersa.

Novak Đoković je ispisao historiju svjetskog tenisa u prethodnim godinama. Porušio je sve moguće rekorde i bez ikakve dileme je jedan od najvećih igrača svih vremena.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije