Crvena zvezda juriša ka prvoj pobjedi u Ligi prvaka, a s tribina je bodri najveći svih vremena!

Đoković u Beogradu

Crvena zvezda juriša ka prvoj pobjedi u Ligi prvaka, a s tribina je bodri najveći svih vremena!

Eldar Ganibegović

Crvena zvezda u Beogradu večeras traži prvu pobjedu ove sezone u Ligi prvaka, a na tribinama je bodri najveći teniser svih vremena, Novak Đoković.

U okviru 2. kola Lige prvaka večeras se od 21 sat na stadionu Rajko Mitić u Beogradu sastaju Crvena zvezda i Young Boys.

Nakon dobre partije u prvom kolu na Etihadu protiv Manchester Cityja gdje je i vodila (poraz 3:1), Crvena zvezda ima čemu da se nada večeras, a nada se pobjedi.

Na putu ka tome s tribina je podržava i Novak Đoković, najbolji teniser u historiji i jedan od najboljih, ako ne i najbolji sportista kojeg je Srbija dala. Fotografima nije ništa promaklo.

Vidjet ćemo da li će se Novak Đoković i Crvena zvezda večeras radovati. U uvodnih 15 minuta beogradski tim je bolji rival na terenu.

Oglasi

Podsjetimo, u isto vrijeme se u ovoj grupi igra još jedna utakmica. U Njemačkoj se sastaju RB Leipzig i prvak Evrope, Manchester City.

Ako se gleda realno, dva tima koja igraju večeras u Beogradu trebala bi se boriti za treće mjesto. Young Boys je u prvom kolu poražen u Švicarskoj od RB Leipziga, 1:3.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Crvena zvezda: Glazer, Djiga, Rodić, Dragović, Mijailović, Stamenić, Hewang, Mitrović, Ivanić, Bukari, Ndiaye.

Young Boys: Racioppi, Camara, Benito, Janko, Garcia, Males, Niasse, Ugrinic, Elia, Monteiro, Itten.

Top Komentari

user1676114259
Sramota od portala. Ku.r. ac je on najveci svih vremena. Hahahahaha
5 1
DamirT
Koga bi u BiH trebalo zanimati ovo? Ko ih yebe. Mogli ste im se i vise uvuci u guz.icu.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi