Sharapova i večera s Đokovićem: "U jednom trenutku mi je postalo neugodno..."
Foto - EPA

Maria otkrila

Sharapova i večera s Đokovićem: "U jednom trenutku mi je postalo neugodno..."

Midhat Šljivak

Čuvena ruska teniserka Maria Sharapova uvijek je imala odličan odnos sa srpskim teniserom Novakom Đokovićem. Špekulisalo se čak i o simpatijama s obje strane, ali od toga nije bilo ništa. Ruskinja je izašla s Novakom na večeru i otkriva da joj je zbog jedne situacije bilo neugodno zbog zahtjeva koji je imao Đoković.

Maria Sharapova i Novak Đoković važe za velike prijatelje. Često se srpski teniser šalio na račun lijepe Ruskinje i njenih priprema tokom meča, a jedno vrijeme se špekulisalo da između njih ima nešto više od prijateljstva.

Međutim, to nikada nije potvrđeno, ali Maria je priznala da su izašli na večeru i da joj je u jednom trenutku postalo neugodno zbog njegovog pitanja.

"Osvojili smo svoje prve Grand Slam titule. On je bio veoma mlad i još uvijek nije bio veliki šampion kao sad", počinje priču Maria i nastavlja:

"Tokom turnira u Inidan Wellsu ponudio mi je opkladu. Ako osvoji turnir idem s njim na večeru. Prihvatila sam, a on je osvojio turnir".

Oglasi

"Otišli smo na večeru i bilo je veoma neugodno. Zamolio me je za fotografiju, a ja se nisam mogla suzdržati i počela sam se smijati", otkriva Maria.

Novak i Maria su imali i razne druge provode. Pijanke su bile jedna za drugom i dobro su se provodili.

Zbog toga su i nastale priče da između njih ima nešto više. Nikad to nije potvrđeno, a teško da će i biti nakon toliko godina.

Sharapova se nakon okončanja profesionalne karijere posvetila brojnim biznisima u Sjedinjenim Američkim Državama. Ide joj jako dobro i zgrće milione.

Novak je s druge strane još uvijek svjetski broj jedan. Postavio je sve moguće rekorde i za mnoge je jedan od najboljih tenisera svih vremena.

Top Komentari

King_Kenny
...jel znate vi da je ovaj cetnik izrazio podrsku teroristima koji su neki dan ubili policajca na Kosovu?...pa takav lik ne zasluzuje da se vise ikad napise jedna rijec o njemu...
3 0
Hanibal
On je davno pokazao svoje (cetnicko) lice i dokazivao desetine puta. Samo mnogi to jos ne kontaju. Ne trebaju nam nikakve informacije o njemu.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi