6

Komentari (6)

AlphaStrong
Pseto .etničko
Hanibal
Samo za bolesno drustvo prepuno iracionalnih predrasuda je to sok. Ali, on se puno puta dokazao kao veliki cetnik. Znamo sve koga je podrzavao od srpskih terorista na Kosovu do slikanja pokraj slika cetnickih voda iz Drugog svjetskog rata. Uostalom previse se pise o tom tipu.
Novak Djokovic - inace Albanac katolik koji se izjasnjava kao Srbin.
TurgutBayraktar
Crnogorac jeste ama znas da labanci cesto rade stoni srbi ako neko prezime stima da se naprimjer na kraju moze promijeniti slovo dva da izgleda kao albansko onda oni misle da su mu korijeni albanski znaci djokaj haha glupost a pola albanaca su od turaka i crnogoraca sve je to neki miks kod svih samo sto se zaboravi ili se krilo i i da danas to ti kao pravi probleme pa i da je od albanaca recimo on je sad Srbin i sta sad insan je kao i sto su mnogi sadasnji albanci bili turci svremenom postali albanci jer se nisu vracali poslije pada carstva itd its
HamzaVojvoda
Dzaba objasnjavas tojem ujki. Bravo insanu
user1676264522
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti