Hrvat ga preduhitrio

YouTuber voli da ponižava fudbalere, ali Joško Gvardiol ga sinoć obrukao za sva vremena!

Endin Čaušević

U Parizu je sinoć održana dodjela Zlatne lopte, a na ceremoniji se pojavio veliki broj poznatih ličnosti. Tu je, između ostalih, bilo i nekoliko YouTubera, a istakao se Speed koji je pokušao svojim fazonima da ismijava pojedine fudbalere, ali ni slutio nije šta će mu napraviti Joško Gvardiol.

Ovaj YouTuber poznat je po imenu IShowSpeed i kao veliki fan Cristiana Ronalda. I njegovo ime našlo se među zvanicama France Footballa za sinoćnu ceremoniju u Parizu, a očekivano svojim reakcijama je privlačio mnogo pažnje.

Speeda su prepoznali i gotovo svi fudbaleri jer su mnoga njegova videa postali viralni, a on je to iskoristio kako bi se s većinom njih fotografisao.

Želja mu je bila da to uradi i s Lionelom Messijem, no Argentinac je ignorisao povike ovog YouTubera kada je prolazi pored njega i nije ga previše doživio.

Speed često voli i da ismijava fudbalere praveći se da ih uopšte ne prepoznaje, a upravo takvi videi su mu najgledaniji. I sinoć je to uradio nekoliko puta, a meta mu je bio i hrvatski defanzivac Joško Gvardiol.

Pojavio se video na kojem se Speed govori kako mu fanovi u lajvu pišu da je to Gvardiol, ali on ga uopšte nije prepoznao i pozvao ga je da dođe do njega. Gvardiol je to napravio, a Speed ga je pitao da li je on fudbaler Manchester Cityja što je Hrvat s osmijehom negirao.

Međutim, njihov susret desio se nekoliko sekundi prije toga, a novi video je pokazao da je zapravo Gvardiol taj koji se našalio prvi sa Speedom.

On je bio u pratnji jednog svog prijatelja s kojim je prišao Speedu. Gvardiol je potom pitao YouTubera da li će se slikati s njegovim prijateljem govoreći da je to zapravo igrač Manchester Cityja.

Speed je pristao da to uradi, a kada su se Gvardiol i njegov prijatelj udaljili YouTuberu je rečeno što mu je Gvardiol zapravo napravio, te da je Hrvat koji je napravio fotografiju ustvari igrač Manchester Cityja, a ne momak s kojim je Speed pozirao.

Gvardiol je jedan od rijetkih koji je uspio da nadmudri Speeda koji je kasnije pokušao da preokrene stvari u svoju korist, no kada se pojavio cijeli video koji je pokazao šta se ustvari desilo sve je bilo jasno.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.