Zbog ovog čovjeka i oni koji nisu znali za zastavu Republike BiH od večeras znaju!

Scena sa stadiona La Luz

Zbog ovog čovjeka i oni koji nisu znali za zastavu Republike BiH od večeras znaju!

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo je magnet i za one koje nemaju veze sa reprezentacijom Portugala, pokazala je to i utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Bosne i Hercegovine.

Ronaldo je najpopularniji fudbaler na svijetu pa i ne čudi zašto mnoge poznati likovi koji i ne prate previše fudbal dolaze na utakmice na kojim nastupa slavni Portugalac.

Tako je bilo i na stadionu La Luz gdje je bio prisutan jedan od najpoznatijih YouTubera današnjice Darren Watkins Jr, poznatiji kao IShowSpeed.

Speed je sa utakmice u Lisabonu objavio nekoliko videa da svojim reakcijama, a u njegovoj blizini se nalazio i jedan od navijača reprezentacije BiH.

Očigledno veliki navijač BiH je sa sobom ponio i zastavu Republike BiH, a tu scenu je pregledalo nekoliko miliona Speedovih pratitelja.

Oglasi

Na jednom od snimaka se može čuti kako Speed izgovara i neke riječi na bosanskom jeziku poput "hajde, hajde", a zatim se prebacuje na engleski jezik.

Ovaj Britanac je poznat kao veliki fan Cristiana Ronalda, ali koliko poznaje dešavanja u svijetu fudbala, ali i politike pokazao je prije utakmice.

Naime, prilikom pozdrava sa čuvenim fudbalerom Ruiom Costom, nekadašnjeg asa Benfice i Milana je zamijenio sa predsjednikom Portugala, Marcelom Rebelom de Sousaom.

Inače, bogatstvo ovog 18-godišnjaka se procjenjuje između 12 i 14 miliona dolara. Dakle, u današnje vrijeme biti YouTuber je i više nego isplativo.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Podsjećanja radi, BiH je na gostovanju poražena sa visokih 3:0 i sada je u teškoj sitauciji da se na Euro plasira kroz kvalifikacije. 

Priliku za popravni Zmajevi će imati u utorak kada će jednostavno na Bilinom polju morati pobijediti Luksemburg. 

Top Komentari

HarisADP
Nije to nasa zastava nego francuska bir vaktile i SER...EM se na nju!!! Naucite vec jednom degenrici !!!!
2 8
user1680563303
E to je jako bitna stvar u citavoj ovoj sportskoj prici...Dupe bi za naslov dali...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi