Osmijeh najpoželjnijeg neženje je rekao mnogo: Ko je dama s kojom se Gvardiol pojavio na bini?

Hrvat pokazao kavaljerske manire

Osmijeh najpoželjnijeg neženje je rekao mnogo: Ko je dama s kojom se Gvardiol pojavio na bini?

Admin Čaušević

Joško Gvardiol kotira za najpoželjnijeg neženju u Hrvatskoj s ozbirom da sjajni fudbaler nema djevojku, a njegova pojava na bini pariškog teatara Chatelet izazvala je određenu pažnju.

Iako je na ceremoniju stigao bez pratnje što je i očekivano s obzirom da nema djevojku na binu ipak nije izašao sam.

Organizator je odlučio da hrvatski defanzivac izađe zajedno sa djevojkom koja je sigurno zaintrigirala hrvatsku javnost.

Riječ je Albi Redondo, jednoj od najboljih fudbalerki na svijetu koja inače nastupa za ženski tim Levantea.

Redondo je odlično igrala na Svjetskom prvenstvu te je zaslužna zašto su Španoljke osvojile prvo mjesto.

Oglasi

Gvardiol je prilikom izlaska na scenu pokazao manire velikog kavaljera, dao je prednost dami, nešto joj je rekao i nabacio osmijeh na njeno lice.

Inače, Španjolka ima 27 godina i već duže vremena je u vezi sa Cristinom Monleon koja je angažovana kao naučnik za sport na Univerzitetu u Valenciji.

Gvardiol je još uvijek single, a u jednom od ranijih intervjua je otkrio kako starije žene smatra itekako privlačnim.

Kao tri najljepših dame na svijetu jedan od najboljih svjetskih štopera je odabrao Angelinu Jolie, Shakiru i Jennifer Lopez koju je stavio na prvo mjesto.

"Volim malo starije, da, da. Sav sam u tom điru", kazao je Gvardiol prilikom razgovora sa novinarom HRT-a Robertom Knjazom.

Top Komentari

user1676286668
Caus perverzijom sad si počeo i muškarce da predstavljaš na svoju ruku....cauš LGBTIQ
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi