(AP Photo/Armando Franca)

Pohvalio se na društvenim mrežama

Cristiano ne šalje često poklone, ali onaj koji je završio u Madridu oduševio je sve zvijezde

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo je najbolje dane karijere proveo u madridskom Realu. Portugalac je u Madridu stekao status ikone, a kao njegov nasljednik u klub je stigao Vinicius Junior.

Cristiano Ronaldo je najbolje dane karijere proveo u Real Madridu i duh portugalske legende još uvijek živi u redovima kraljevskog kluba.

Vinicius Junior je doveden kao njegov nasljednik. Od ove sezone je i njegova 'sedmica' koju je godinama nosio Ronaldo, a Brazilac i pogotke proslavlja u stilu portugalske legende.

CR izuzetno cijeni Vinija, a to je pokazao i gestom kojeg je napravio i kojim se mladi Brazilac javno pohvalio. Poslao mu je dres.

Nakon utakmice s Lihtenštajnom CR je potpisao dres reprezentacije i poslao ga je Viniju koji je naravno presretan zbog poklona.

Vinicius Junior se pohvalio poklonom od CR-a (Foto: Instagram)

U komentarima se javio ogroman broj zvijezda. Karim Benzema, Rodrygo, Bruno Guimaraes u komentarima su iskazali oduševljenost poklonom.

Ronaldovi pokloni znak su da je 23-godišnjak nešto posebno u njegovim očima. Znao je i on na terenu zablistati kao nekad što je to radio CR.

Vinicius Junior van terena do februara

Vinicius Junior povrijedio se tokom boravka u reprezentaciji Brazila i nije saznao lijepe vijesti po povratku u Madrid.

Tokom pregleda se ispostavilo kako Vini Junior ima rupturu bicepsa bedrene kosti, a zahvaćena mu je i tetiva lijeve noge, što je još dodatni problem.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Boravak na terenu zbog ove ozbiljne povrede više nije moguć. Vinicius će pauzirati minimalno do februara i njegovo odsustvo je svakako veliki hendikep za Kraljeve.

Vinicius Junior je ove sezone odigrao 13 utakmica za kraljevski klub i ima učinak od šest pogodaka i četiri asistencije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.