Manchester City već vodi sa 1:0

Za njega ranije niko nije ni čuo, a on večeras u Beogradu izveo čudo i bacio Zvezdu u očaj

Endin Čaušević

Fudbaleri Crvene zvezde igraju na svom terenu protiv Manchester Cityja, a meč za prvaka Srbije nije baš najbolje počeo.

Crvena zvezda je ove sezone potpuno razočarala u Ligi prvaka i ostala je već bez ikakvi šansi da izbori proljeće u Evropi.

Oproštajni meč u Ligi prvaka igraju večeras protiv Manchester Cityja čije gostovanje je izazvalo veliki interes u Beogradu.

Tribine na Marakani su skoro pune, no utakmica za domaće nije počela baš kako su se nadali.

Iako je City u potpuno drugačijem sastavi gosti su u 19. minuti uspjeli da povedu sa 1:0, a na scenu je stupio dečko za kojeg do večeras niko ranije nije ni čuo.

U pitanju je Micah Hamilton koji je večeras debitovao za Manchester City i to na najbolji mogući način jer je zabio fantastičan gol na Marakani.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Do večerašnje utakmice niko od navijača Zvezde za njega nije čuo, ali se on predstavio na najbolji način i zabio je sjajan gol.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.