Predsjednik Barcelone ne može više da trpi

Joan Laporta izgubio živce

Kao pobješnjeli Max: Predsjednik Barcelone rušio sve pred sobom, pa se sjurio u svlačionicu

Midhat Šljivak

Barcelona je napravila novi kiks. Katalonski tim remizirao je na domaćem terenu protiv Granade (3:3) i vjerovatno je tu završila sva priča o odbrani naslova. Zbog svega što se dešavalo predsjednik kluba Joan Laporta napravio je haos u predsjedničkom apartmanu.

Joan Laporta ne može podnijeti da Barcelona ove sezone igra očajan fudbal. Silno je želio da tim u njegovom mandatu ponovo dominira, no na njegovu žalost, to se neće dogoditi.

Tim kojeg s klupe predvodi legendarni Xavi Hernandez igra izuzetno slabo. Barca prima ogroman broj pogodaka, a jučer je bod kući odnijela Granada (3:3).

Predsjednik kluba Joan Laporta potpuno je izgubio živce zbog još jednog neuspjeha. Sav bijes iskalio je u predsjedničkom apartmanu na stadionu.

"Joan Laporta je potpuno poludio nakon meča s Granadom. Šutirao je tanjire i bacao sve oko sebe u predsjedničkom apartmanu", pišu katalonski mediji.

Nije to sve što se dešavalo oko predsjednika Barcelone. Nezadovoljni navijači uspjeli su doći do njega i članova rukovodstva kluba.

"Nekoliko ljudi je uspjelo doći do njih u VIP loži. Zbog toga su hitno morali pojačati mjere osiguranja", navodi se

Laporta ekspresno otišao u svlačionicu

Predsjednik Barcelone ekspresno je otišao u svlačionicu nakon još jednog neuspjeha. Očigledno je imao šta reći ekipi.

"Joan Laporta je u pratnji Rafe Yustea odmah otišao u svlačionicu i održao je govor ekipi. Stadion Montjuic su napustili tek oko 12:30 sati", navodi katalonski radio.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nezadovoljan je prvi čovjek Barce. Očekivao je mnogo više od tima, ali i Xavija Hernandeza, no ekipa igra sve slabije.

Barca je, podsjetimo, u potrazi za novim trenerom jer je Xavi odlučio otići i ko god dođe čeka ga ogroman posao u Kataloniji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.