Xavi je večeras poslao poruku koja je odjeknula svijetom fudbala: "Svi vide šta je istina"
Veliko je nezadovoljstvo u Barceloni zbog suđenja

Trener Barcelone bijesan

Xavi je večeras poslao poruku koja je odjeknula svijetom fudbala: "Svi vide šta je istina"

Midhat Šljivak

Barcelona je na teškom gostovanju savladala Alaves s 3:1, ali trener Xavi Hernandez nije zadovoljan suđenjem Josea Luisa Munuere koji je isključio mladog napadača Vitora Roquea.

Nije Xavi Hernandez krio nezadovoljstvo suđenjem na utakmici protiv Alavesa. Iako je njegov tim slavio s 3:1, crveni karton kojeg je dobio Vitor Roque razbijesnio je sve u katalonskom timu.

Trener Barce zatražio je od sudija i La Lige da ih samo puste da budu konkurentni u borbi za vrh tabele. Ne traži ništa više.

"Samo ću zamoliti sudije da nas puste da budemo konkurentni. Crveni karton Vitoru Roqueu je još jedna greška. Još jedna na štetu Barcelone. Svi znaju šta je istina", rekao je Xavi.

Trener katalonskog tima smatra da njegov klub plaća cijenu slučaja Negreira koji se vodi protiv njih i koji se tiče podmićivanja sudija.

Oglasi

"Uvjeren sam da plaćamo cijenu slučaja Negreira. Danas sam to ponovo vidio. Neću više ništa govoriti. Greška za greškom", poruka je ovog stručnjaka.

Barcelona je trenutno na trećoj poziciji La Lige iza Real Madrida i Girone.

Deco: "Žalit ćemo se na crveni karton"

Sportski direktor katalonskog kluba Deco najavio je žalbu na crveni karton mladog Brazilca.

"Naravno da ćemo pokrenuti žalbu. Nadamo se da će odluka o crvenom kartonu biti poništena", saopštio je on.

Oglasi

'Žrtva' brazilskog napadača Rafa Marin, koji je igrač Real Madrida na posudbi u Alavesu, postavio je fotografiju kao dokaz da je zaista dobio udarac.

"Slike govore za sebe", poručio je ovaj defanzivac Alavesa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona je izuzetno nezadovoljna suđenjem ove sezone. Smatraju da sudije guraju velikog rivala Real Madrid prema titulu i javno upućuju velike kritike.

La Liga ih je nekoliko puta upozoravala na komentare i žalbe. Kazne će biti neizbježne, ali Xaviju je apsolutno svejedno jer on odlazi na kraju ove sezone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1620593935
Realu se pomaze vec 100 godina tako da nista novo. Iako, Barca igra ove sezone loše to je realnost, ali ništa bolje ne igra ni bagra iz Reala, a toliko bodova imaju prednosti. Najbolji nogomet igraju Baskijski klubovi i Girona. Zaključak je samo jedan, da je Real najveći lopovski klub u svemiru i okolici.
3 4
FudbalskiGenije
Ovaj isto pickica neka hahaha, pa čist cvreni i da nije imao žuti lik namjerno nagazio igrača hahahaha koja trulež
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti