FOTO: Instagram

Srbija je dobila bitku

Ništa od BiH: Majka otkrila za koju reprezentaciju će igrati biser Arsenala!

Esmer Oštraković

Mladi fudbaler Arsenala, jedan od najvećih bisera akademije ovog kluba Louis Zečević-John izabrao je za koga će igrati u budućnosti. Tako barem tvrdi vlasnik naloga "Serbian Fottball Scout".

Ovaj mladi fudbaler čija je majka Sarajka odlčuio je da će prihvatiti poziv Srbije i da će braniti boje ove reprezentacije.

"Tokom našeg kratkog razgovora, njegova majka potvrdila mi je da je Louis prihvatio poziv naše reprezentacije i uskoro će se pridružiti reprezentaciji Srbije.

To nije konačna odluka, naravno, ali definitivno je znak šta on namjerava. Nadam se da je ovo samo početak prelijepe i duge karijere u reprezentaciji", piše u objavi.

Ko je Louis Zečević John?

Radi se o momku koji je rođen u januaru 2008. godine i koji igra za ekipu Arsenala, a za Bosnu i Hercegovinu ga veže njegova majka.

Ljudi koji su zaduženi za razvoj igrača u timu iz Londona ostali su zapanjeni zbog igre ovog mladog fudbalera.

Skauti Arsenala primjetili su ga kada je imao 11 godina i to zbog njegove statistike. Postigao je 21 gol na šest utakmica.

Voli Vlahovića, a često posjećuje Beograd

"Njegova strast za igru sija kada je na terenu. Impresivan je golgeter. Volim i Sergeja Milinkovića-Savića", rekao je mladi fudbaler, te je dodao:

"Nekoliko puta godišnje posjećujem Beograd. Razlog je taj što mi bliski članovi porodice žive tamo", kaže Zečević-John.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.