Arsenal je večeras imao igrača manje 90 minuta - Da li se ovaj čovjek pojavio na utakmici?
Gabriel Martinelli večeras je za 90 minuta igre napravio jedno veliko ništa.

Martinelli potpuno zakazao

Arsenal je večeras imao igrača manje 90 minuta - Da li se ovaj čovjek pojavio na utakmici?

E. Ganibegović

Gabriel Martinelli bio je naneefikasniji igrač večeri u Ligi prvaka. Vjerovatno i u kompletnih osam odigranih utakmica osmine finala.

Arsenal je večeras u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka gostovao kod Porta. Utakmica je riješena u nadoknadi kada je pogodio Galeno.

Blijedo je to bilo izdanje londonskog velikana, no jedan čovjek je bio posebno siv u tom sivilu Topnika.

Gabriel Martinelli - Igrač manje za Arsenal

Brazilac Gabriel Martinelli, koji je po vokaciji lijevo krilo, večeras nije doprinio apsolutno nikako kada je ofanziva Arsenala u pitanju.

Njegova statistika je zaista zabrinjavajuća kako po njega, tako i po stručni štab i navijače Arsenala. Večeras je doslovno bio igrač manje za Arsenal.

Oglasi

Kako za 90 minuta igre Arsenal nije zabio gol, jasno je da ni Martinelli nije imao gol ili asistenciju.

No, još nevjerovatnije zvuči da Brazilac nije uputio niti jedan šut prema golu Porta.

Osim toga, nije kreirao nijednu šansu saigračima, a nije uputio nijedan upotrebljiv centaršut.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Martinelli je ove sezone na tri utakmice Lige prvaka dao dva gola i upisao jednu asistenciju. Sasvim solidno, no večeras totalno pomračenje.

U preostalih 26 nastupa ove sezone postigao je pet pogodaka i dodao tome dvije asistencije. Sav taj učinak ostvario je u Premier ligi.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi