Preplavile ga emocije

Saša Ilić se opustio u kafani, čuo koju pjesmu su zapjevali muzičari, pa počeo plakati

Endin Čaušević

Nekadašnji srbijanski fudbaler Saša Ilić našao se u centru pažnje javnosti nakon što se na društvenim mrežama pojavio video koji je nastao u jednoj kafani i na kojem se vidi da je bivšeg igrača Partizana jedna pjesma posebno pogodila zbog koje je čak zaplakao.

Ilić je najbolje dane svoje igračke karijere proveo u dresu Partizana gdje je ostavio neizbrisiv trag i upisao se među legende beogradskog kluba.

Nakon što se penzionisao odlučio je da se posveti trenerskoj karijeri i trenutno se nalazi na klupi grčkog Atromitosa.

Ovaj 46-godišnjak našao se u centru pažnje javnosti u Srbiji nakon što se pojavio na društvenim mrežama zanimljiv video koji je izazvao oduševljenje kod navijača Partizana.

Naime, Ilić je s prijateljima bio u jednoj kafani gdje su se malo opustili i popili, a tu su bili i muzičari koji su iz zabavljali i ispunjavali muzičke želje.

Atmosfera je bila odlična, no sve se promijenilo kada je Ilić čuo koju pjesmu su počeli da sviraju i jednostavno je pao u trans, a na kraju je čak pustio i suzu.

Riječ je o poznatoj pjesmi Partizana "Da volim crno-bele" koju možemo čuti pred svaku utakmicu beogradskog kluba bez obzira da li se radi o fudbalskom ili košarkaškom meču.

Kada je čuo o kojoj je pjesmi riječ Ilić je odmah počeo pjevati i digao je ruke u zrak, a zatim i zaplakao od silnih emocija koje su ga preplavile.

To samo pokazuje koliko ovaj čovjek voli Partizan jer se takve emocije jednostavno ne mogu sakriti čega su navijači ovog kluba itekako svjesni, te nisu krili ponos i sreću kada se ovaj video pojavio na društvenim mrežama.

Ilić je ponikao u Partizanu i za prvi tim debitovao je još davne 1996. godine. Igrao je još za Celtu, Galatasaray, Red Bull Salzburg i AE Larisu prije nego što se vratio u Partizan u kojem je 2019. godine završio karijeru.

U dresu kluba iz Humske odigrao je ukupno 376 utakmica, dao je 54 gola i upisao 46 asistencija. S Partizanom je osvojio je čak 18 trofeja, te je dugi niz godina bio kapiten ovog tima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.