Crvena zvezda prozvala sudiju Partizanove utakmice: "Zgroženi smo, ciljano je pomogao i brukao se"
Detalj sa meča u Surdulici FOTO: FK Radnik Surdulica facebook stranica

Bitka za prvo mjesto se nastavlja

Crvena zvezda prozvala sudiju Partizanove utakmice: "Zgroženi smo, ciljano je pomogao i brukao se"

S. Mlaćo

U Super ligi Srbije 'sve gori'. Slavili su danas Partizan i Zvezda, bitka za prvaka se nastavlja.

U Super ligi Srbije 'sve gori'. Slavili su danas Partizan i Zvezda, bitka za prvaka se nastavlja.

Klubovi kako sezona odmiće sve više zamjerki imaju na suđenje i to je očekivano. Prave se pritisci, pojedini su najavili istupanje, prate se sve utakmice rivala, a sada se oglasio i FK Crvena zvezda.

Partizan drži bod prednosti, a danas je Partizan savladao u gostima Radnik iz Surdulice 2:1, dok je Zvezda na svom terenu 'razbila' Čukarički sa 3:0.

Iz Zvezde smatraju da su sudije itekako pomogle Partizanu, te su izdali saopštenje. Ističu da su zgroženi, a poseban akcenat je na VAR soba kada je u 60. minuti poništen penal za Radnik.

Sve je kažu sproveo Srđan Jovanović i traže da se isti makne iz srbijanskog nogometa.

Oglasi

"Crvena zvezda je zgrožena režijom meča između Partizana i Radnika u Surdulici, koju je direktno sproveo Srđan Jovanović iz VAR sobe. Tražimo od Fudbalskog saveza Srbije da se tom sudiji, koji je obrukao srpski fudbal nedavno i u Evropi, potpuno zabrani pristup svim utakmicama Crvene zvezde i Partizana, jer je po ko zna koji put direktno uticao na to da Partizan, pobijedi i ciljano im pomogao.

Često je to činio i u direktnim okršajima sa Crvenom zvezdom, a sada mora da im pomaže i u mečevima sa posljednjeplasiranim ekipama na tabeli. Kad god ima priliku on svojim odlukama utiče na neregularnost takmičenja i svojim odlukama direktno doprinosi pobjedama Partizana.

Njegovoj bahatosti i bezobrazluku neće biti kraja sve dok čelni ljudi FSS ne donesu konkretnu odluku. Za dobrobit srpskog fudbala taj čovek se mora skloniti iz srpskog fudbala", naveli su iz Crvene zvezde.

Iz Zvezde su se nadali da će Partizan danas kiksati te da će oni doći na lidersku poziciju, no to se nije desilo. Bitka se nastavlja, a naravno da će biti i zamjerki na suđenje.

Oglasi

Pritisci će rasti, a ranije je i Partizan često imao primjedbe istakavši da sve ide ka tome da Zvezda mora 'stalno' biti prva.

Nedavno je Zvezda savladala FK Novi Pazar sa 3:0, a Pazarci su imali pomalo i komično saopštenje, a sve na račun sudija.

"U subotu je, u Novom Pazaru od 14-16h bilo pravo proljećno vreme. Sunce je obasipalo grad, ptice su cvrkutale, a na Gradskom stadionu su neki momci igrali fudbal.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Jedni su nosili plavo-bijele a drugi crveno-bijele dresove, ali neki čika u žutoj opremi bio posebno zapažen. Ne znamo ni kako je utakmica završena jer to više nije ni važno.

Jedan stari čovjek prolazeći pored stadiona rekao je: “Ničija nije gorjela do zore djeco, polako samo. Sunce i dalje sija, ptice cvrkuću, djeca se igraju…", saopšteno je proteklog vikenda iz FK Novi Pazar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi