Nevjerovatno je šta rade

Igrači Real Madrida kao osnovci na školskom poligonu - Neshvatljive greške i dva brza gola Valencije

Esmer Oštraković

U toku je utakmica 27. kola Primere između Valencije i Real Madrida, a domaći tim nakon pola sata igre ima prednost od 2:0.

Sve je nekako loše po Real Madrid krenulo od 24. minute kada je Vinicius Junior tražio penal.

Sudija nije odlučio da dosudi penal nad igračem Real Madrida, a pitanje je da li je donio ispravnu odluku. Navijači Real Madrida sasvim sigurno reći će da nije.

Tu situaciju možete pogledati OVDJE.

Tri minute kasnije Valencija stiže do prednosti do 1:0. Nekoliko loših dodavanja igrača gostujuće ekipe kaznili su domaći, a zanimljivo je da je loptu na kraju izgubio upravo Vinicius.

Gol za vodstvo Valencije koji je postigao Duro pogledajte OVDJE.

Nisu se gosti uspjeli ni "sabrati", a već je na semaforu bilo 2:0 za večerašnjeg domaćina, a to je ekipa Valencije.

Yaremchuk je iskoristio veliku grešku jednog od igrača Real Madrida, presjekao dodavanje i onda lagano matirao golmana gostiju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kako je to izgledalo pogledajte OVDJE.

Već sada je jasno da će Real Madrid teško doći do bodova na ovom gostovanju, a ako misle napraviti preokret u nastavku će morati igrati dosta, dosta bolje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.