Ne cvjetaju mu ruže

Propast zvijede Man. Uniteda: Na terenu se bruka, djevojka mu u Beogradu kod igrača Partizana...

Admin Čaušević

Toliko je propao da mu je nedavno Erik Ten Hag dao svega 40-ak sekundi na terenu. Navijači Manchester Uniteda žele da ga klub što prije proda, a sa 24 godine karijera mu ozbiljno ide silaznom putanjom.

Antony je bez sumnje jedan od najvećih promašaja Manchester Uniteda u posljednjoj deceniji. Brazilac je plaćen 95 miliona Ajaxu, ali nikad nije uspio opravdati uloženi novac.

Na terenu mu definitivno ne cvjetaju ruže. Nedavno je u porazu protiv Fulhama na terenu proveo 40-ak sekundi, dok je protiv Manchester Cityja za vikend minutaža povećana na 15 minuta.

Slaba izdanja na terenu su se odrazila na Antonyja i van zelenog travnjaka pošto je postao pravi dečko od skandala. Tako je prije nekoliko mjeseci bio u centru pažnje.

Naime, Brazilac je bio u vezi sa Gabrielom Cavallin koja ga ja optužila za nasilje i to dok je ona bila trudna. Na kraju je zbog svega izgubila dijete u 16 sedmici trudnoće.

I dok Antony manje više nastavlja da se bruka na terenu pošto na 24 nastupa u Premiershipu nije zabio ni gol, Cavallin je svoju sreću pronašla u Beogradu pošto je završila u zagraljaju fudbalera Partizana.

Izuzetno atraktivna Cavallin je u nedjelju navečer snimljena u Beogradskoj Areni tokom košarkaške utakmice Partizana i Cedevete.

Ona je postala nova partnerica Mateusa Saldanhe, sjajnog napadača koji briljira ove sezone u dresu beogradskih "Crno-belih".

Sasvim očekivano atraktivna brineta je plijenila ogromnu pažnju, prvenstveno zbog svog outfita gdje su u prvom planu bile njene grudi.

Brazilka je u nedjelju navčer zaludila Beograđane

Ona je po zanimanju DJ, ujedno je influenserica. Na društvenim mrežama objavljuje pikantne fotografije i tako privlači pažnju na sebe.

Upitno je do kad će Cavallin i Saldanha živjeti u Beogradu pošto se na ljeto sprema veliki transfer, za Brazilca je već bio zainteresovan Fenerbahce...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.